ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Το top 10 του κυπριακού Netflix έχει κάτι για όλους

Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα;

Υπερήρωες και κατά συρροή δολοφόνοι, Barbie και παραμύθια, αστυνομικές σειρές και περιπέτειες σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Η δεκάδα του κυπριακού Netflix έχει σίγουρα επιλογές για όλους. 

1.Spider-Man Far From Home

Ακόμα και ένας υπερήρωας χρειάζεται διακοπές. Όταν όμως μια νέα απειλή εμφανίζεται στην Ευρώπη, ο Peter Parker αναλαμβάνει δράση, όσο βρίσκεται σε διακοπές με το σχολείο. 

2. Who Killed Sara?

O Alex ξεκινά μια αποστολή εκδίκησης για την δολοφονία της αδερφής του, για την οποία κατηγορήθηκε άδικα. Στην διαδικασία όμως, αρχίζει να ξεσκεπάζει πολύ περισσότερα από τον πραγματικό ένοχο.

3. Sky High

Στην Ισπανική ταινία δράσης, ενας έρωτας βάζει τον Ισπανό μηχανικό μέσα σε ένα κόσμο εγκλήματος και παρανομίας, και γίνεται στόχος ενός ασταμάτητου ντετέκτιβ. 

4. 47 Ronin

Στην περιπέτεια δράσης, 47 σαμουράι κατασκευάζουν ένα σχέδιο για να εκδικηθούν τον θάνατο του ηγέτη τους. 

5. Blackhat

Ένας καταδικασμένος χάκερ αποφυλακίζεται έτσι ώστε να βοηθήσει μια ομάδα Αμερικανών και Κινέζων ειδικών να εντωπίσουν ένα τρομοκράτη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

6. Madame Claude

Στο Παρίσι κατά την δεκαετία του 1960, η επίδραση της Madame Claude επεκτείνεται πέραν από τον κόσμο του σεξ, μέχρι που μια νεαρή γυναίκα απειλεί να αλλάξει τα πάντα. 

7. The Irregulars

H Βρετανική σειρά ακολουθεί μια ομάδα από έφηβους που ζουν στους δρόμους του Βικτωριανού Λονδίνου, που συνεργάζονται με τον Dr. Watson για να λύσουν τα όλο και πιο συχνά υπερφυσικά εγκλήματα, ενώ ο Sherlock Holmes παίρνει πάντα όλη την αναγνώριση

8. The Serpent

Στα μέσα των '70s, η σειρά ακολουθεί τον κατά συρροή δολοφόνο Charles Sobhraj που ναρκώνει και ληστεύει ταξιδιώτες - συγκεκριμένα νεαρούς backpackers - που συναντά στην Μπανγκόκ. Κλέβει διαβατήρια και ταξιδεύει τον κόσμο μέχρι που ένας διπλωμάτης αρχίζει να ερευνά τις δολοφονίες δύο Ολλανδών τουριστών. 

9. Secret Magic Control Agency

O Hansel και η Gretel πλέον είναι μυστικοί πράκτορες, και πρέπει να χρησιμοποιήσουν μαγεία, μυαλό και ομαδικότητα στην αποστολή τους, αν θέλουν να βρουν τον εξαφανισμένο βασιλιά.

10. Barbie: Princess Adventure

Με νέους φίλους σε νέο βασίλειο, η Barbie ανακαλύπτει τι σημαίνει να είσαι ο εαυτός σου όταν αλλάζει ζωές με μια royal σωσία της, στη νέά αυτή μιούζικαλ περιπέτεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση