ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Οι Μέλισσες με νέο album - έκπληξη, με 24 ντουέτα

Το ολοκαίνουργιο album του συγκροτήματος

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή συγκροτήματα της Ελλάδας. Από το 2009 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τους single μάς έχουν χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες που παιρνούν απ' όλα τα είδη μουσικής και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Πριν μερικούς μήνες εμφανίστηκαν για ένα 3ωρο πρόγραμμα στην εκπομπή ''Σπίτι με το Mega'' τραγούδησαν τραγούδια δικά τους αλλά και άλλων καλλιτεχνών, παρέα με μεγάλους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου. 

Στο νέο τους ψηφιακό album, λοιπόν, με τίτλο ''DUETS'', ακούμε τις Μέλισσες σε 24 μουσικές συμπράξεις με τους Θέμη Αδαμαντίδη, Θανάση Βασιλόπουλο, Καίτη Γαρμπή, Σταμάτη Γονίδη, Κομπανία Βέρδη, Μαντώ, Δημήτρη Μπάση, Aναστάσιο Ράμμο, Μπάμπη Στόκα, TOQUEL και Τάμτα, που συγκεντρώθηκαν από τις δύο εμφανίσεις του συγκροτήματος στις μουσικές εκπομπές του Mega. 

Αξίζει να πούμε πως το ιδιαίτερο εξώφυλλο του album επιμελήθηκε η illustrator/pop artist Σοφία Ντέρου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Melissestheband (@melisses_official)

''Όπως οι μέλισσες πετάνε από λουλούδι σε λουλούδι για να φτιάξουνε το μέλι έτσι και εμείς «πετάμε» από ρεπερτόριο σε ρεπερτόριο, από τραγούδι σε τραγούδι για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Πλησιάζουμε το κάθε τραγούδι με σεβασμό και με απεριόριστη αγάπη. H μουσική, εκτός όλων αυτών που γνωρίζουμε είναι και συνεργασίες. Είναι οι παρέες. Μία ομαδική δουλειά που όλοι προσπαθούν πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο νέος μας δίσκος που κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου με τίτλο “MEΛΙSSES – DUETS” έχει ακριβώς αυτό το νόημα , της παρέας. Περιλαμβάνει 24 τραγούδια-συνεργασίες με 11 φίλους καλλιτέχνες. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας έκαναν την τιμή να είναι στο δίσκο αυτό καθώς και όλους τους δημιουργούς που μας εμπιστεύτηκαν τα τραγούδια τους'' έγραψε το συγκρότημα στο Instagram, ανακοινώνοντας τον δίσκο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση