ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Ο Trump συμμετείχε στο «Home Alone 2» και αν δεν τον πρόσεξες, έφτασε η στιγμή να το κάνεις

Το must see βίντεο της ημέρας

Δέσποινα Άσπρου

Για την αμερικανική χριστουγεννιάτικη ταινία "Home Alone" ή όπως ονομάζεται στα ελληνικά "Μόνος στο Σπίτι", δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Οι περισσότεροι από εμάς, όταν ακούμε Χριστούγεννα, αυτομάτως το μυαλό μας πηγαίνει σε αυτήν και κάθε χρονιά τέτοια μέρα οι περισσότεροι την παρακολουθούμε - θέλοντας και μη.

Με αφορμή την σημερινή ημέρα, θα πάμε λίγο πίσω στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα στην περίοδο που γυρίστηκε το Home Alone 2, όταν ο Donald Trump, ήταν ένας απλός επιχειρηματίας... που έκανε έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη χριστουγεννιάτικη ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2, Χαμένος στη Νέα Υόρκη».

Ναι, έγινε και αυτό... ακόμη και αν δεν το προσέξατε! Σε δηλώσεις που είχε κάνει πέρσι τέτοια εποχή, αναφερόμενος στο υποκριτικό του εγχείρημα, δήλωσε: «Ήταν προφανώς μια μεγάλη επιτυχία» συνέχισε. «Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη επιτυχία, μία από τις μεγαλύτερες. Ήταν τιμή μου που συμμετείχα σε κάτι ανάλογο».

Να σημειώσουμε πως η ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2, Χαμένος στη Νέα Υόρκη» στην οποία συμμετείχε ο Donald Trump βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1992 και βάση των δηλώσεων του Matt Damon το 2017 σε συνέντευξή του στο περιοδικό The Hollywood Reporter,ο δισεκατομμυριούχος Trump δεν έδινε άδεια για γυρίσματα στις εγκαταστάσεις του μετά από έκκληση της παραγωγής παρά μονάχα με αντάλλαγμα έναν μικρό ρόλο στην εκάστοτε ταινία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση