ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

O ρόλος της πανδημίας στο reboot του Sex and the City

newsroom must

Η Sarah Jessica Parker, η οποία υποδύεται την Carrie Bradshaw, η Cynthia Nixon, με τον ρόλο της ως Miranda Hobbes και η Kristin Davis, που πρωταγωνιστεί ως Charlotte York, θα επιστρέψουν για τη νέα σειρά "And Just Like That". 

Όπως αποκάλυψε η Sarah Jessica Parker, η νέα μίνι σειρά θα "παρακολουθεί" τις ηρωίδες του Sex & The City στην 6η δεκαετία της ζωής τους, θα διαδραματίζεται στο σήμερα και θα αναφέρεται στις αλλαγές που έχει προκαλέσει στη ζωή όλων η πανδημία του κορονοϊού.

Μιλώντας στο Vanity Fair η 55χρονη σταρ είπε ότι "η πανδημία προφανώς και θα είναι μέρος της ιστορίας, γιατί αφορά την πόλη όπου ζουν οι ηρωίδες”. Πρόσθεσε ότι και οι τρεις πρωταγωνίστριες ανυπομονούν να ανακαλύψουν σε ποια φάση βρίσκονται οι γυναίκες που ενσαρκώνουν, πώς έχουν προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και τι ρόλο έχουν παίξει. "Έχουν αποτύχει κάπου ως γυναίκες ή φίλες και πώς ανταπεξήλθαν; Έχουν προσαρμοστεί στην κατάσταση; Ή είναι όπως πολλοί άλλοι μπερδεμένες και νευρικές με όλο αυτό που συμβαίνει στον κόσμο; Είμαι περίεργη κι έχω πολύ ενθουσιασμό να μάθω πώς έχουν φανταστεί οι σεναριογράφοι αυτές τις γυναίκες σήμερα”.

Η παραγωγή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη στα τέλη της άνοιξης, ενώ αναφερόμενη στην ομάδα που έχει αναλάβει το σενάριο του reboot, διαβεβαίωσε τους φαν ότι "η σειρά είναι σε πολύ καλά χέρια”. Ο Michael Patrick King θα είναι πίσω από τις κάμερες ως executive producer, μαζί με τις τρεις πρωταγωνίστριες - ενώ παλαιότερα σκηνοθέτησε πολλά επεισόδια της σειρά αλλά και τις δύο ταινίες.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση