ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Ο Robbie Lyle και η Anett Numa στο Digital Agenda Cyprus Summit

Η οργανωτική επιτροπή του 4ου Digital Agenda 21 Summit με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ακόμη δύο σημαντικούς ομιλητές.

Η οργανωτική επιτροπή του 4ου Digital Agenda 21 Summit με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ακόμη δύο σημαντικούς ομιλητές στο διήμερο συνέδριο ψηφιακής εποχής που θα διοργανωθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Robbie Lyle
Ο Robbie Lyle @itsDonRobbie, Creator and presenter of ArsenalFan Tv, είναι ο μεγαλύτερος σε επιρροή YouTuber του βρεττανικού ποδοσφαίρου, με βάση το κανάλι της Arsenal, Arsenal TV το οποίο απαριθμεί 1.5 εκατομμύρια συνδρομητές και 1.083 δισεκατομμύρια θεάσεις. Είναι ο ψηφιακός μύθος σε όλο τον κόσμο λόγω του καναλιού του AFTV. Πρώην παρουσιαστής του BBC παράτησε την δουλειά του για να δουλέψει μόνιμα στο YouTube channel. Το 2013 έχει κερδίσει τον τίτλο του ‘best male football blog’,

Anett Numa
Η Anett Numa @anettu, Digital transformation manager at e-Estonia briefing centre, πιστεύει πως όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και υποδομές πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμες σε κάθε πολίτη. Με βάση το ακαδημαΪκό της υπόβαθρο που είναι πολιτική επιστήμη, η Anett εξειδικεύεται στην προώθηση της συνεργασίας ιδιωτικού και δημοσίου τομέα ενός υποβοηθητικού περιβάλλοντος ψηφιακής διακυβέρνησης. Ως Σύμβουλος ψηφιακής μεταρρύθμισης στο e-Estonia Briefing Centre δουλεύει για να εμπνεύσει ηγέτες της νέας εποχής πώς να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Το 4ο Digital Agenda Cyprus Summit θα αναδείξει και θα συζητήσει τα ζητήματα της παγκόσμιας ατζέντας με ευρωπαϊκή οπτική στην μετά – covid19 – εποχή:

Η ψηφιοποίηση των κρατών, οι αλλαγές των καταναλωτών, το μέλλον της εργασίας, οι δραματικές αλλαγές στα μίντια, και πως θα ελεχθεί η πανδημία και μαζί της η ιατρική επιστήμη. Η στροφή προς την ηλιακή ενέργεια και οι προοπτικές των χωρών της Μέσης Ανατολής, η εξέλιξη των πόλεων και που το πάει η Λευκωσία, η φιλόδοξη προσπάθεια του ανθρώπινου γένους να μετοικίσει στο διάστημα.

 Η νέα εποχή της διπλωματίας με τις εικονικές (virtual embassies) η επιρροή των drones και τα όρια της τεχνολογίας τους, αλλά και αν οι γυναίκες είναι καλύτερες στη διαχείριση κρίσεων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί τέλος στην ευρωπαϊκή «πράσινη συμφωνία» (green deal) τις προεκτάσεις της για την Ευρώπη αλλά και πως επηρεάζει την Κύπρο και την Μέση Ανατολή.

Στόχος του Digital Agenda Cyprus Summit είναι η καθιέρωσή του ως περιφεριεακής σύναξης σημαντικών προσωπικοτήτων, που μαζί με τους νέους συζητούν και αναπτύσσουν το μέλλον της ανθρωπότητας και ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλος εξίσου σημαντικός στόχος είναι η ανάδειξη της Λευκωσίας ως πανεπιστημιακό κέντρο γνώσης και συζήτησης της ψηφιακής ατζέντας.

Το Digital Agenda Cyprus Summit γίνεται πραγματικότητα χάρις στην υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου και της CYTA.

 Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτήριων στο www.digitalagendacy.com/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση