ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

O λόγος που ο Matthew Perry ήταν down στο reunion των Friends

Πολλοί ιθεώρησαν πως οφειλόταν στον εθισμό του στο αλκοόλ.

newsroom must

Το reunion των Friends κατάφερε να συγκινήσει τους αμέτρητους fans της σειράς και ήρθε ακόμη πιο κοντά στα σπίτια των τηλεθεατών, μέσα από την συνέντευξη του cast και την επαναγνωρισμία με τους αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς.

Ο Matthew Perry λοιπόν,  ήταν από αυτούς που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά με την παρουσία του στο special επεισόδιο που προβλήθηκε από το HBO Max.

O ηθοποιός ήταν από αυτούς που μίλησε λιγότερο σε σχέση με τους Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer ενώ σε αρκετά σημεία φαινόταν να δυσκολεύεται να αρθρώσει λόγο. Αυτό έκανε πολλούς να θεωρήσουν ότι μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ.

Πηγές αναφέρουν στην The Sun ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Ο λόγος που φαινόταν και ακουγόταν παράξενος ήταν μια επέμβαση που είχε κάνει στα δόντια του την ημέρα του γυρίσματος. Αυτό φαίνεται πως επηρέασε το πώς φαίνεται αλλά και το πώς νιώθει.

Η επέμβαση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν επίπονη για τον Matthew Perry. “Προφανώς κανείς δεν θέλει να κάνει γύρισμα μετά από μια επέμβαση αλλά συνέβη. Υπάρχει μια μεγάλη κατανόηση ως προς τον Matthew και ειδικά τις τελευταίες μέρες μετά τις αντιδράσεις στο διαδίκτυο”, αναφέρει. “Ο Matthew εξήγηση στον περίγυρό του ότι είναι νηφάλιος και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας”.

Οι συντελεστές πάντως των Friends δήλωσαν χαρούμενοι με την επανένωση και το γεγονός ότι είχα την ευκαιρία να ξαναδούν τους 6 πρωταγωνιστές. Αν ακόμα δεν έχεις προλάβει να δεις το επεισόδιο, θα έχεις την ευκαιρία την Τετάρτη 2 Ιουνίου, στις 23:15, μέσα από το STAR που φέρνει στην ελληνική τηλεόραση την επανασύνδεση της θρυλικής παρέας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση