ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Ο Kanye West αυτοπυρπολήθηκε on stage!

Θύελλα αντιδράσεων, για πολλούς λόγους, το τρίτο listening party

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

O Kanye West πλέον μας έχει συνηθίσει σε τρελές και εξτραβαγκάντ εμφανίσεις σε σημείο που τίποτα δεν θα μας φαινόταν παράξενο. Κι όμως βρήκε τον τρόπο να προκαλέσει πανικό ξανά. 

Στο τρίτο listening party για το νέο του album, ο ράπερ έδωσε πολλά προς συζήτηση τόσο στους φαν του όσο και στα media και τα περισσότερα δεν ήταν για καλό. Για την ακρίβεια, κάποια προκάλεσαν οργή και κάποια απλά μάς μπέρδεψαν. 

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Το νέο του album έχει τίτλο ''Donda'', που ήταν το όνομα της μητέρας του μιας και ο δίσκος είναι αφιερωμένος σ' αυτήν, παρόλο που η ημερομηνία κυκλοφορίας του αλλάζει συνεχώς. Για το τρίτο πάρτι έστησε ένα σπίτι, που μάλλον εκπροσωπούσε το σπίτι όπου μεγάλωσε. Μέχρι εδώ καλά.

Το πρώτο που προκάλεσε τον θυμό του κόσμου ήταν η γκεστ εμφάνιση του DaBaby, ο οποίος πρόσφατα σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με ομοφοβικά σχόλια κατά τη διάρκεια συναυλίας. Στη συνέχεια εμφανίστηκε δεύτερος καλεσμένος, ο Marilyn Manson, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω των γυναικών που των κατηγορούν για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση.

H Kim Kardashian, εμφανίστηκε με νυφικό και βέλο ενώ στη συνέχεια και ενώ καθόταν μέσα στο σπίτι άναψε φωτιά γύρω του και στο τέλος επεκτάθηκε και πάνω του και τα, ομολογουμένως, σοκαριστικά βίντεο έγιναν αμέσως viral. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kanye west  |  kim kardashian  |  dababy  |  μουσική  |  viral  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση