ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Ο Δημήτρης Δημητρίου στο συνέδριο Digital Agenda Cyprus Summit 2020

H συμμετοχή του Βουλευτή κ. Δημήτρη Δημητρίου στο συνέδριο ψηφιακής εποχής που θα διοργανωθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Η οργανωτική επιτροπή του 3ου Digital Agenda Cyprus Summit 2020 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή του Βουλευτή κ. Δημήτρη Δημητρίου στο συνέδριο ψηφιακής εποχής που θα διοργανωθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020.

Ο Δημήτρης Δημητρίου γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1981. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός και τεχνολογία υπολογιστών στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Από το 2006 μέχρι το 2009 εργάστηκε ως συνεργάτης του Ιωάννη Κασουλίδη και από το 2010 μέχρι την εκλογή του το 2016 ως διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας στον εκδοτικό όμιλο SppMedia. Την περίοδο 2009-2011 ήταν αντιπρόεδρος της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΝΕΔΗΣΥ). Την περίοδο 2013-2017 ήταν πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων (ΟΝΕ) του ΔΗΣΥ. Από τον Ιούλιο του 2018 είναι εκπρόσωπος τύποι του ΔΗΣΥ. Εκλέχτηκε βουλευτής στις βουλευτικές εκλογές του 2016 στην Εκλογική Περιφέρεια Λευκωσίας με τον ΔΗΣΥ για την ΙΑ΄ Κοινοβουλευτική Περίοδο.
Ως βουλευτής, είναι αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων. Προεδρεύει της Υποεπιτροπής της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών για την εξέταση Κανονισμών που Αφορούν Σχέδια Υπηρεσίας ενώ είναι ο Αρχηγός της αντιπροσωπίας της Βουλής στη Μικτή Ομάδα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Ευρωπόλ.
Το 3ο Digital Agenda Cyprus Summit 2020 έχει ως σκοπό την ανάδειξη και συζήτηση ζητημάτων και ιδιαιτεροτήτων της εποχής μας, αλλά ταυτόχρονα και των αυξημένων αναγκών για εξειδικευμένη γνώση, σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις και συζητήσεις στο πλαίσιο διαφόρων θεματικών, όπως η διαχείριση της συμπεριφοράς των καταναλωτών μετά την «εποχή του κορωνοϊού», η «εκπαίδευση στα όρια», η ανάδυση του κινήματος «Black Lives Matter» και το πώς εκφράζεται πλέον το εταιρικό ήθος. Ταυτόχρονα θα συζητηθεί το θέμα της επίδρασης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και του δημοκρατικού πολιτεύματος στην εξέλιξη και εξάπλωση θεωριών συνωμοσίας (π.χ. 5G). Κεντρικό ρόλο έχει ξανά η υγεία, με τη συζήτηση να κινείται γύρω από την έρευνα για τον αντίκτυπο των στεροειδών. Ακόμη, θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα του χειρισμού της πανδημίας από την Ευρώπη.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων της παγκόσμιας και περιφερειακής σκηνής στους τομείς της τεχνολογίας, του εταιρικού ήθους, της έρευνας και της καινοτομίας, της καταναλωτικής συμπεριφοράς.

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στην στήριξη της Cyta, της Τράπεζας Κύπρου της Deloitte και της LOGICOM. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, Frederick University

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.digitalagendacy.com ενώ για προεγγραφή στο συνέδριο https://www.digitalagendacy.com/pre-register.html 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση