ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

«Ο Βασιλιάς Προβληματάς», της Μαρίας Τσιβίκα, στη Read Library

Στη ζωή του Παναγιώτη δεν υπάρχουν πια προβλήματα, παρά μόνο προβληματισμοί! Στην δική σου;

Το βιβλίο διανέμεται, σε ψηφιακή μορφή, από την εφαρμογή Read Library στην τιμή των 5,49 ευρώ.
Αγοράστε το ψηφιακό βιβλίο εδώ.
Κατεβάστε την εφαρμογή,
για iOS εδώ,
για Android εδώ.Ο μικρός Παναγιώτης πέρασε μια δύσκολη μέρα στο σχολείο και το μόνο που ζητάει είναι να εξαφανιστεί, να φύγει μακριά από όλα όσα του συνέβησαν.

Ο βασιλιάς Προβληματάς και ο πιλότος Απογνωσάκιας θέλοντας να εκπληρώσουν την επιθυμία του, τον οδηγούν σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Σε αυτό το ταξίδι θα συναντήσει τη γατούλα Αποδοχούλα, τον ελεφαντάκο Αυτοπεποιθησάκια και στο τέλος θα συμπορευτεί με τον πρίγκιπα Προβληματισμό.

Η περιπέτεια του Παναγιώτη φιλοδοξεί πως θα οδηγήσει κάθε παιδί με επιτυχία στο να στέκεται δυνατό, χωρίς να δειλιάζει, απέναντι στις προκλήσεις και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Στη ζωή του Παναγιώτη δεν υπάρχουν πια προβλήματα, παρά μόνο προβληματισμοί! Στην δική σου;

Σελίδες: 30
ISBN: 978-9925-7674-6-5

Η Μαρία Τσιβίκα γεννήθηκε το 1984 στην όμορφη Κύπρο και μεγάλωσε στο χωριό Αυγόρου της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.
Είναι Απόφοιτος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου ‘Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία’, με κατεύθυνση στην Προπονητική (Α.Π.Θ.). Από το 2006 μέχρι και σήμερα έχει παρακολουθήσει μια πληθώρα σεμιναρίων και μετεκπαιδεύσεων όπως Pilates, Yoga, Fitness & Group Instructor, Personal Training, Trx, Fight Aerobic, Power Plate Training, Ναυαγοσωστική, Διαιτησία και Προπονητική Πετοσφαίρισης.
Είναι μέλος του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου.

Από το 2012 μέχρι το 2018 εργάστηκε σε ιδιωτικό γυμναστήριο, με κύρια αρμοδιότητα τον σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων άσκησης για τον γενικότερο πληθυσμό, επαγγελματίες αθλητές, αλλά και εξειδικευμένες περιπτώσεις όπως, σκλήρυνση κατά πλάκας, καρκίνος, οστεοπόρωση, παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης, εγκυμοσύνη, αυχενικό σύνδρομο, τενοντίτιδες και μετεγχειρητικές αποκαταστάσεις.

Μια μικρή περιπέτεια υγείας ήταν η αιτία να αφήσει για λίγο το κύριο επάγγελμά της, αλλά και το έναυσμα, για να ασχοληθεί με τα παιδικά βιβλία. Λατρεύει τα παιδιά και τα παραμύθια όσο τίποτα άλλο. Μπορεί να περάσει ώρες ολόκληρες σε ένα βιβλιοπωλείο, χαζεύοντας τίτλους βιβλίων και μετροφυλλώντας τα, παρέα με την κόρη της, η οποία αποτελεί και την έμπνευσή της. Χάρη στη writing coach Μαρία Γούσιου και τα ψηφιακά της σεμινάρια συγγραφής, πήρε την απόφαση να γράψει το πρώτο της παραμύθι, με τίτλο «Ο βασιλιάς Προβληματάς».

Μερικά από τα αγαπημένα της παιδικά βιβλία είναι «Η αλεπού η καπελού» – Γιολάντα Τσορώνη, «Ο μικρός Πρίγκιπας» – Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, «Τι μπορείς να κάνεις με μια ιδέα» -Kobi Yamada, «Τα γουρουνάκια της ευτυχίας» – Ιωάννα Μπαμπέτα, «Μόζα η γάτα» – Ιωάννα Σταματοπούλου και πολλά άλλα. Αγαπημένος της συγγραφέας είναι ο Λέο Μπουσκάλια, με ιδιαίτερη αδυναμία στο βιβλίο του, «Να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις».
Από τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι διορισμένη από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στη Μέση Γενική Εκπαίδευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση