ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Είσαι newbie στο Netflix; Αυτά πρέπει να δεις

Τα must watch για νέους συνδρομητές

Από το 2017 όταν το Netflix ήρθε στην Κύπρο έχει εξελιχθεί στην βασικότερη πηγή ψυχαγωγίας για μεγάλο μέρος του κόσμου. Εκατοντάδες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ βρίσκονται κυριολεχτικά ένα πάτημα του κουμπιού μακριά σε σημείο που δεν ξέρεις τι να δεις πρώτα ή τι δεν έχεις δει ήδη.

Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να γνωρίζεις τώρα αυτή την πλατφόρμα streaming και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Ανάμεσα στα πολλά, υπάρχουν κάποιες παραγωγές - του Netflix, ή τις οποίες το Netflix ανέλαβε να προβάλει σε όλο τον κόσμο - που είναι must. Αυτές που όταν ρωτάς τι πρέπει να δεις στην πλατφόρμα είναι πάντα στις πρώτες απαντήσεις που σου δίνουν. 

Πιο κάτω, οι 7 must watch παραγωγές, αναλόγως του γούστου σου.

Αν ψάχνεις πολιτικό δράμα: House of Cards

Με φόντο την Ουάσινγκτον, είναι η ιστορία του βουλευτή Frank Underwood και της φιλόδοξης συζύγου του, που επιχειρούν να εκδικηθούν όσους τον πρόδοσαν ανά τα χρόνια. 

Αν ψάχνεις δράση: La Casa de Papel

Oκτώ ληστές κλείνονται στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας στη Μαδρίτη κρατώντας όμηρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για 11 μέρες, ώστε να μπορέσουν να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αν ψάχνεις αστυνομική σειρά: Narcos

Η πρώτη σεζόν γυρίστηκε και διαδραματίστηκε στην Κολομβία και ως κεντρικό ήρωα είχε τον περίφημο έμπορο ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος από τη παραγωγή και τη διακίνηση κοκαΐνης

Αν ψάχνεις φαντασία: Stranger Things

Όλα ξεκινούν από την εξαφάνιση ενός νεαρού αγοριού και την εμφάνιση ενός ψυχοκινητικού κοριτσιού, που βοηθά τους φίλους του στην αναζήτησή τους, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός του αγοριού, η μητέρα του και ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης θα ξεκινήσουν τη δική τους έρευνα.

Αν ψάχνεις επιστημονική φαντασία: Black Mirror

Επικεντρώνεται σε σκοτεινά και σατιρικά θέματα που εξετάζουν τη σύγχρονη κοινωνία, ιδιαίτερα όσον αφορά τις απρόβλεπτες συνέπειες των νέων τεχνολογιών. Τα επεισόδια είναι αυτοτελή έργα, συνήθως τοποθετημένα σε εναλλακτικό ή στο εγγύς μέλλον

Αν ψάχνεις sitcom: Grace and Frankie

Όταν οι σύζυγοί τους ανακοινώνουν πως είναι ζευγάρι και ερωτευμένοι, δύο γυναίκες που δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις αναγκάζονται να ζήσουν μαζί και να αρχίσουν ξανά τη ζωή τους από την αρχή. Και τα καταφέρνουν, δημιουργώντας μια νέα επιχείρηση με ερωτικά βοηθήματα για μεγαλύτερες γυναίκες.

Αν ψάχνεις ιστορικό: The Crown

Ακολουθούμε την Ελισάβετ από τον γάμο της με τον Φίλιππο, το 1947 και την βασιλική οικογένεια από τότε μέχρι σήμερα, μέσα από ιστορικά γεγονότα που εμπλουτίστηκαν με μυθοπλασία και ένα καστ που αλλάζει κάθε δύο σεζόν για να προσαρμόζονται στην πάροδο του χρόνου, αφού κάθε σεζόν καλύπτει περίπου μια δεκαετία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
netflix  |  σειρές  |  must watch  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση