ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Netflix: Κάνει ντοκιμαντέρ τη ζωή του Kanye West

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα θα ξεκινήσει το stream του documentary περί τα μέσα του 2021.

newsroom must

Η πολυτάραχη ζωή του τραγουδιστή, Kanye West φαίνεται ότι θα γίνει ντοκιμαντέρ της μεγάλης πλατφόρμας Netflix. Το ίδιο, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα έδωσε 30 εκατομμύρια για τα δικαιώματα κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ, που ανήκαν στον τραγουδιστή.

Το ντοκιμαντέρ είναι μια προσπάθεια από τον ίδιο, αφού για τουλάχιστον 20 χρόνια ετοίμαζε υλικό που αφορούσε τη ζωή και την καριέρα του. Θα περιλαμβάνει υλικό που δεν έχει προβληθεί ξανά στο κοινό και θα συσχετίζεται με την καριέρα του, τα fashion projects που έχει αναλάβει, την αποτυχημένη κατά τα άλλα προσπάθειά του να αναλάβει την προεδρία της Αμερικής αλλά και τον θάνατο της μητέρας του(Donda West). Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει κάτι από την προσωπική του ζωή με την Kim Kardashian.

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα θα ξεκινήσει το stream του documentary περί τα μέσα του 2021. Την σκηνοθεσία φαίνεται ότι θα αναλάβει ο Clarence ‘Coodie’ Simmons και ο Chike Ozah που είχαν επιμεληθεί σκηνοθετικά και τα βίντεο clips του τραγουδιστή για τα "Through the Wire" και "Jesus Walks”.

Ο λόγος ύπαρξής του πιστεύεται ότι είναι οι αμφιλεγόμενη ζωή του ράπερ, τόσο όσο αφορά την μουσική όσο και την αισθητική του, φέτος μάλιστα κατάφερε να αποκτήσει, μετά από 8 χρόνια παρουσίας βραβείο Grammy για το album “Jesus Is King”.

 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση