ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Νέα σχέση; Πότε μπορείς να δημοσιεύσεις κοινή σας φωτογραφία

Ξεκίνησες να βγαίνεις ραντεβού και δεν ξέρεις ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να τον κάνεις tag στις αναρτήσεις σου; Να όσα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου

newsroom must

Η αλήθεια είναι πως σήμερα τα social media αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και αυτό είναι κάτι που δεν χωράει καμία αμφιβολία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι τα περισσότερα άτομα επιλέγουν τα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως το Instagram -αφού σήμερα αποτελεί την δημοφιλέστερη πλατφόρμα- για να ανακοινώσουν σημαντικά γεγονότα της ζωής τους, όπως ένας γάμος ή ο ερχομός ενός παιδιού. Την ίδια στιγμή, γνωστοί και φίλοι επιλέγουν την εν λόγω πλατφόρμα για να ανακοινώσουν την σχέση τους... και εσύ κοιτόντας τις τρυφερές τους αναρτήσεις, σκέφτεσαι πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημοσιεύσεις μια εικόνα με τον νέο σου σύντροφο.

Αν το σκέφτεσαι αυτό, θέλω να σου πως πώς κατά την άποψή μου είσαι λάθος, επειδή απλώς δεν υπάρχει σωστό και λάθος timing. Ο κάθε άνθρωπος είναι καλό να δημοσιεύει προσωπικές στιγμές μόνο όταν θέλει και νιώθει έτοιμος να το κάνει.

 

Αυτό μπορεί να συμβεί και στον ένα μήνα και στον ένα χρόνο. Έχε στο μυαλό σου πως όποια στιγμή και αν αποφασίσεις να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία με το date σου, πιθανότατα κάποιος θα βρεθεί να πει κάτι κακόβουλο... οπότε αν θες να είσαι εσύ οκ με τον εαυτό σου, απλά σταμάτα να ασχολείσαι με το τι θα πουν οι άλλοι και ζήσε την κάθε στιγμή όπως εσύ επιθυμείς. 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση