ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: sweatshirt με κολάν και ankle boots
 

Μια νέα κωμική σειρά, ετοιμάζεται για το... διάστημα!

O Steve Carell και η Lisa Kudrow μαζί σε νέο sitcom!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι γεγονός! Ο Steve Carell επιστρέφει στην τηλεόραση με μια κωμική σειρά, για χάρη του Netflix. Όπως στο λατρεμμένο sitcom ''The Office'' (που κράτησε από το 2005 μέχρι το 2013 με πρωταγωνιστή τον Carell), έτσι και το ''Space Force'' είναι μια σειρά που λαμβάνει χώρα σε έναν χώρο εργασίας, και επικεντρώνεται σε μια ομάδα ανθρώπων που έχουν σαν αποστολή να καθιερώσουν την Διαστημική Αρχή των Ηνωμενων Πολιτειών.  

Η πρώτη σεζόν του πρωτότυπου sitcom περιλαμβάνει 10 επεισόδια που θα ανέβουν στο Netflix στις 29 Μαϊου, με πρωταγωνιστές τους Steve Carell, starring Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Lisa Kudrow, Fred Willard και Jane Lynch ανάμεσα σε άλλους. 

Δείτε το τρέιλερ. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της πλατφόρμας, ''ο αφοσιωμένος Mark μετακομίζει με την οικογένεια του σε μια βάση στο Κολοράντο, όπου εκεί και μια αλλόκοτη ομάδα από επιστήμονες και αστροναύτες δέχονται αποστολή από τον Λευκό Οίκο να βάλουν ξανά το αποτύπωμα Αμερικανικής μπότας στο φεγγάρι, γρήγορα''. 

Από το τρέιλερ και μόνο, είμαστε σίγουροι πως το ''Space Force'' δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις του ''The Office'' και των sitcoms αυτού του είδους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
steve carell  |  netflix  |  σειρά  |  space force  |  the office  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση