ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Μια ιστορία αγάπης, σε έναν κόσμο με τέρατα

Η νέα, υποψήφια για Όσκαρ, ταινία του Netflix

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Έχουμε δει ρομαντικές κωμωδίες, έχουμε δει και ρομαντικές περιπέτειες. Φυσικά έχουμε δει και άλλες ταινίες τύπου ''Bird Box'', ''A Quiet Place'', ''Zombieland'' για έναν κόσμο με εξωγήινους, ζόμπι όπου οι πρωταγωνιστές πρέπει να καλύψουν μια απόσταση για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Αν πάρεις αυτά τα δύο και τα βάλεις μαζί, κι αν σ' αρέσει η ιδέα, τότε θα δεις ''Love and Monsters''. Είναι η νέα άφιξη στο Netflix, μια περιπέτεια με δράση αλλά και χούμορ.

Λαμβάνει χώρα εφτά χρόνια αφότου ο κόσμος έχει γεμίσει με τέρατα. Ο Joel, όπως και η υπόλοιπη ανθρωπότητα, ζει υπόγεια για να προστατευτεί από τα γιγάντια αυτά πλάσματα. Όταν μέσω ασύρματου μαθαίνει πως η αγαπημένη του από το λύκειο είναι τώρα μόλις 130 χιλιόμετρα μακριά, ξεκινά μια περιπέτεια για να την συναντήσει, ξεπερνώντας κάθε λογική. Πρωταγωνιστούν οι Dylan O'Brien, Jessica Henwick, Dan Ewing, Michael Rooke κ.ά. 

Η ταινία στις ΗΠΑ θα δεχόταν κανονική διανομή στους κινηματογράφους ανά τον κόσμο από την Paramount Pictures, αλλά λόγω COVID-19 περιορίστηκε σε λίγες αίθουσες και στο Netflix που ανέλαβε την διανομή στον υπόλοιπο κόσμο. Αξίζει επίσης να πούμε πως η ταινία είναι υποψήφια για Όσκαρ για τα οπτικά εφέ της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ταινίες  |  oscars  |  όσκαρ  |  netflix  |  love and monsters  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση