ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Μετέτρεψαν την πολυκατοικία σε ντίσκο και έκαναν πάρτι στην καραντίνα

«Ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας»

Είναι γεγονός ότι η καραντίνα μας έκανε πολύ πιο δημιουργικούς. Κάποιοι ψήνουν και μαγειρεύουν στη κουζίνα, άλλοι ανακαλύπτουν το ταλέντο τους στο χορό μέσα από το TikTok και κάποιοι άλλοι βρήκαν την τέλεια ιδέα για να κάνουν πάρτι στο σπίτι τους με όλη την πολυκατοικία.

Δεν είναι το κλασικό βγαίνω στο μπαλκόνι για να ακούσω την μουσική που παίζει ο γείτονας εδώ μιλάμε για υπερπαραγωγή.

Ο 35χρονος Billy Bone κατέγραψε με το drone του τον κόσμο που χόρευε στα παράθυρά του στον ρυθμό του ίδιου τραγουδιού.

«Ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Κοίταξα έξω από το παράθυρό μου και πρόσεξα ότι όλος ο κόσμος διασκέδαζε εκτός από τη δική μου πολυκατοικία. Η φίλη μου, Rebecca, αποφάσισε να έρθει σε επαφή με όλη την πολυκατοικία, δημιούργησε μια ομάδα στο WhatsApp και συντόνισε ένα παρόμοιο πάρτι. Τους είπαμε στις 8.30 μ.μ. να βάλουν έντονα φώτα σπίτι τους, να παίξουν το τραγούδι «Saturday Night» για να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι».

Και έτσι και έγινε λοιπόν! Η «disco isolation» έγινε viral στο διαδίκτυο και εμείς την λατρέψαμε. Μάλιστα συμφώνησαν να κάνουν αυτό το πάρτι τουλάχιστον τρείς φορες την εβδομάδα.

Τόνισε ακόμα ότι «Είναι τρελό. Η disco isolation ξεκίνησε από δύο παιδιά τους Scott και Graham, που ζουν στην απέναντι πολυκατοικία και τώρα υπάρχουν άνθρωποι μέχρι την Αυστραλία που κάνουν ακριβώς το ίδιο». 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση