ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

La Casa de Papel: Ο Alex Pina ποζάρει με το νέο σενάριο

H σειρά φαινόμενο του Netflix, La Casa de Papel έχει πολλούς φανατικούς θεατές

H σειρά φαινόμενο του Netflix, La Casa de Papel έχει πολλούς φανατικούς θεατές οι οποίοι ανυπομονούν να μάθουν και να δουν την συνέχεια της ιστορίας που έχει καθηλώσει τους πάντες.

Ιδιαίτερα μετά το τέλος της 4ης σεζόν, (spoiler alert) τον θάνατο της Nairobi, την επιστροφή της Lisboa και την αστυνομικό να σημαδεύει με ένα πιστόλι τον Professor είμαστε σίγουροι ότι η σεζόν που ακολουθεί θα είναι επική.

Παρακολουθούμε την κάθε κίνηση των συντελεστών της σειρά στα social media προσπαθώντας να καταλάβουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγωγή. Αν και το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία επιστροφής της σειράς υποθέτουμε ότι θα κυκλοφορήσει το 2021 πιθανών την Άνοιξη.

Παρόλα αυτά ο δημιουργός της σειράς Alex Pina δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία γράφει το σενάριο της 5ης σεζον. Στην φωτογραφία είναι καθισμένος σε μια αιώρα στην εταιρεία παραγωγής του, «Vancouver Media» και φοράει μια μπλούζα η οποία γράφει το όνομα «Tokyo».

Προσπαθώντας να προλάβει τους fan εξηγεί ότι η μπλούζα από την οποία εμπνεύστηκε το όνομα δεν είναι εκείνη αλλά η επόμενη την οποία δημοσίευσε. Ωστόσο εξομολογείτε ότι όποτε βρει μπλούζα με αυτή την λέξη την αγοράζει. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση