ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Το πανέξυπνο promo του νέου κύκλου του ''La Casa de Papel''

Για ακόμα μια φορά μας αποδεικνύουν πόσο έξυπνο είναι το team της σειράς.

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Δεν έχεις ξεπεράσει ούτε εσύ το φινάλε του τρίτου μέρους το ''La Casa de Papel'', ναι; Ήταν απανωτά τα χτυπήματα, πρώτα το ύπουλο κόλπο της Sierra που κατέληξε στον πυροβολισμό της Nairobi, μετά ο τρόπος που παγίδεψαν τον Profesor κάνοντας τον να πιστεύει πως η Raquel είναι νεκρή και στο τέλος η κήρυξη πολέμου από την ομάδα του Professor ανατινάζοντας το αυτοκίνητο των αστυνομικών... γενικά ''ναι'' τα τελευταία λεπτά του τελευταίου επεισοδίου έγιναν πάρα πολλά. 

Τώρα που ανακοινώθηκε πως τα νέα επεισόδια θα έρθουν τον Απρίλιο, η προώθησε ξεκίνησε και μάλιστα για ακόμα μια φορά μας αποδεικνύουν πόσο έξυπνο είναι το team της σειράς. 

Αν μπεις στο @lacasadepapel θα βρεις μόνο ένα post. Πρόκειται για ένα βίντεο, που δείχνει τη Sierra να μιλά στην κάμερα και να απευθύνεται στην ομάδα των ληστών, περιγράφοντας σε συντομία όσα είπα κι εγώ πιο πάνω. Επίσης, η profile picture δεν είναι πλέον το λογότυπο της σειράς ή η μάσκα του Dali, αλλά το σήμα της αστυνομίας, όλα τα highlights έχουν πλέον σαν εξώφυλλο γράμματα που μαζί σχηματίζουν τη λέξη ''Censurado'', δηλαδή ''Censored'', και στο bio γράφει ''Αυτός ο λογαριασμός έχει λογοκριθεί γιατί περιείχε παράνομο περιεχόμενο''. 

#StopTheResistance

O κακός χαμός στα νέα επεισόδια. 

Δείτε το post. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel) on 

Πρέπει να αναγνωρίσεις και εσύ πως το promo τους είναι πανέξυπνο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
la casa de papel  |  netflix  |  σειρά  | 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση