ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και σανδάλια
 

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα πρόταση που δέχτηκε

Η ανάρτησή του για τα κεράσια στο Instagram.

newsroom must

Η ανάρτηση με την παραγωγή των δικών της κερασιών, της Ελένης Μενεγάκης, τείνει να γίνει viral και αυτό είναι κάτι που ενθουσίασε πολλούς από τους Έλληνες celebrities, οι οποίοι «έτρεξαν» να δείξουν το δικό τους ταλέντο.

Ένας από αυτούς μοιάζει να είναι και ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος «απάντησε» με μια πρόταση στην Ελένη, καθώς παράγει και ο ίδιος τα δικά του κεράσια. Φωτογραφούμενος λοιπόν με αυτά, προκάλεσε την Ελένη να ενώσουν τις παραγωγές τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Χαρακτηριστικά έγραψε, postάροντας μια φωτογραφία στην οποία ο ίδιος κρατά ένα μπολ με τα δικά του κεράσια, «Τα πρώτα κεράσια για φέτος από τον κήπο μου στον Διόνυσο…παραγωγή μουυυ!!! @elenimenegaki μπορούμε να ενώσουμε τις παραγωγές μας χαχαχαχαχα».

Να θυμίσουμε ότι, κάτω από την ανάρτηση της Ελένης, είχε σχολιάσει και η πρώην σύντροφος του αδελφού της Θοδωρή, Χαριτίνη Ηλιάδου, που πήρε απευθείας πρόσκληση για να επισκεφθεί τις κερασιές της όποτε το θελήσει.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναμένουμε και άλλα «ταλέντα» - αποκαλύψεις από τους celebrities, μετά και την προώθηση που έκανε η υπερταλαντούχα Ελένη.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση