ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Κι όμως, το NBC ''έκοψε'' τις Χρυσές Σφαίρες μετά τις κατηγορίες

Η απρόσμενη ανακοίνωση του δικτύου

Σε μια ανατρεπτική κίνηση που, ομολογουμένως, δεν περιμέναμε, το Αμερικανικό δίκτυο NBC που προβάλλει κάθε χρόνο τις Χρυσές Σφαίρες ανακοίνωσε πως δεν θα προβάλει την επόμενη απομονή, που θα πραγματοποιηθεί το 2022. Αυτό σημαίνει πως η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλιγουντ (ή αλλιώς HFPA) θα πρέπει να δουν πώς θα προχωρήσουν το 2022 χωρίς την τηλεμετάδοση τους.  

«Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η Ενωση είναι αποφασισμένη να κάνει ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις. Ωστόσο, επειδή μια αλλαγή τέτοιου μεγέθους απαιτεί χρόνο και δουλειά και νιώθουμε πως η Ενωση πρέπει να πράξει το σωστό, δεν θα μεταδώσουμε τις Χρυσές Σφαίρες για το 2022. Θεωρώντας πως ο οργανισμός θα ολοκληρώσει το έργο του, ελπίζουμε ότι θα είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε την απονομή τον Ιανουάριο του 2023» λέει η ανακοίνωση του NBC. 

Η απόφαση έρχεται μετά από πολλές κατηγορίες ενάντια στα μέλη της επιτροπής και τους τρόπους που επιλέγουν τους νικητές, για τις οικονομικές πρακτικές τους αλλά και για τις πολλές κατηγορίες για μη συμπερίληψη ανθρώπων άλλων εθνικοτήτων στην επιτροπή. 

Πριν μερικές μέρες η Scarlett Johansson ανέρτησε στο Twitter ένα μήνυμα μέσω του οποίο κατηγορούσε μέλη της Ένωσης για σεξιστικά σχόλια που έφταναν στα όρια σεξουαλικής παρενόχλησης. 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση