ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Ιστορίες από τα γυρίσματα του ''La Casa de Papel''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ήταν η σειρά που άλλαξε τα δεδομένα για το Netflix και άνοιξε το δρόμο για τις Ισπανόφωνες σειρές στην πλατφόρμα streaming. Το ''La Casa de Papel'' είναι χωρίς αμφιβολία η σειρά φαινόμενο, που κέρδισε εκατομμύρια θεατών ανά τον κόσμο. 

Τώρα, πλησιάζοντας προς το επικό φινάλε, με τα πέντε τελευταία επεισόδια να κυκλοφορούν στις 3 Δεκεμβρίου, το καστ μαζεύτηκε για χάρη του καναλιού του Money Heist (όπως είναι ο αγγλικος της τίτλος στο YouTube για να αποκαλύψουν διάφορες ιστορίες από τα παρασκήνυια και τα γυρίσματα. 

''Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στα γυρίσματα μιας σειράς όπως το 'Money Heist' και το καστ έρχεται να μας πει πολλές ανέκδοτες ιστορίες'' γράφει η περιγραφή του βίντεο. Το τρέιλερ του φινάλε αποκαλύπτει τον Professor να οδηγεί ένα κόκκινο αυτοκίνητο πλησιάζοντας την τράπεζα, με κόσμο να ζητωκραυγάζει. Ο αρχηγός του στρατού υπόσχεται πως θα ολοκληρώσει την αποστολή του και στη συνέχεια βλέπουμε διάφορες σκηνές δράσης με τους ληστές αλλά και με πλάνα από τον Berlin και την Tokyo. 

Δείτε το βίντεο. 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση