ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Ίσως να μην ξαναδούμε τον Donald Trump στο ''Home Alone 2''

Η ψηφιακή αίτηση για αφαίρεση του Trump

Το ''Home Alone 2'' πραγματοποίησε γυρίσματα στο Plaza Hotel που ανήκει στον Donald Trump, και όπως είναι γνωστό ο Trump δίνει άδεια για γυρίσματα στις εγκαταστάσεις του μόνο αν του επιτρέψουν να κάνει έστω ένα μικρό πέρασμα από την ταινία. Ως αποτέλεσμα, σε μια σκηνή της ταινίας, βλέπουμε τον μικρό Kevin να σταματά τον Trump για να ρωτήσει πού είναι η ρεσεψιόν. Αυτό όμως μπορεί να μην το βλέπουμε για πολλή καιρό ακόμα. 

Μετά τα γεγονότα στο καπιτώλιο, ένας λάτρης των ταινιών ''Home Alone'' ξεκίνησε μια αίτηση για να κοπεί ο Trump τόσο από τη συγκεκριμένη ταινία όσο και από τις άλλες ταινίες όπου εμφανίστηκε, και μάλιστα βρήκε υποστήριξη στον πρωταγωνιστή των ταινιών, Macauley Caulkin. 

O σκηνοθέτης της ταινίας, Chris Columbus, επιβεβαίωσε το δημοσίευμα για τον τρόπο που εξασφαλίζει αυτά τα περάσματα ο Trump, αλλά συμπλήρωσε πως στις δοκιμαστικές προβολές το κοινό χειροκροτούσε όταν ο πρόεδρος εμφανιζόταν στην οθόνη γι' αυτό και αποφάσισαν να τον κρατήσουν. Μέχρι στιγμής, η ψηφιακή αίτηση να αντικαταστήσουν τον Trump με τον Biden έχει πιάσει 495 υπογραφές.

Δείτε ξανά την σκηνή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση