ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Η νέα, πολλά υποσχόμενη σειρά του Netflix

Τώρα, πριν την πρεμιέρα, περιμένουμε πώς και πώς το πρώτο τρέιλερ

O Ryan Murphy έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Υπεύθυνος για τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες (''American Horror Story'', ''American Crime Story'', ''Glee'', ''Nip/Tuck'', ''Feud'', ''Popular'') και άλλες πολυσυζητημένες παραγωγές (''Hollywood'', ''Pose'', ''The Politician''), στην πορεία του έχει δείξει πως η δουλειά του διαφέρει από τις άλλες. 

Πλέον, έχοντας εγκαινιάσει τη νέα του συνεργασία με το Netflix, ο Murphy ετοιμάζει μια σειρά από νέες σειρές με το χαρακτηριστικό του, πλέον, στυλ. Ανάμεσα σ' αυτές, και ίσως η πιο αναμενόμενη, είναι η ''Ratched'' που θα βασίζεται στον χαρακτήρα της νοσοκόμας Ratched από τη ''Φωλιά του Κούκου'' και θα παρουσιάζει την ιστορία της ξεκινώντας από το 1947 και την εξέλιξή της από απλή νοσοκόμα σε ''τέρας'' στο σύστημα ψυχικής υγείας. Για την ακρίβεια, η πρώτη σεζόν ξεκινά με την Mildred Ratched να ψάχνει δουλειά σε ψυχιατρική κλινική στην Καλιφόρνια.

''Είναι μια φανταστική ιστορία για το πώς δημιουργήθηκε το τέρας που έγινε σχεδόν συνώνυμο με κάθε είδους κατάχρησης εξούσιας σε κλινικές και ιδρύματα'' είχε πει ο Murphy σε συνέντευξή του στο Vanity Fair. 

Η πρώτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου με 8 επεισόδια και την Sarah Paulson στον πρωταγωνιστικό ρόλο με τους Sharon Stone, Jon Jon Briones, Charlie Carver, Judy Davis, Finn Wittrock, Cynthia Nixon, Vincent D'Onofrio κ.ά. να την πλαισιώνουν. Ο Michael Douglas αναλαμβάνει τον ρόλο του παραγωγού, θέση που είχε επίσης και στη ''Φωλιά του Κούκου'' το 1975. 

Τώρα, πριν την πρεμιέρα, περιμένουμε πώς και πώς το πρώτο τρέιλερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ryan murphy  |  ratched  |  netflix  |  σειρές  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση