ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Η Josefina Cattaneo είναι μια καλόγρια TikToker

«Ο ρόλος μου είναι να προσελκύσω τους νέους ανθρώπος στον Χριστό»

Κατάγεται από την Βερόνικα της Αργεντινής και είναι καλόγρια. Όχι μασκαρεμένη, αλλά πραγματική καλόγρια που χρησιμοποιεί το TikTok και το Instagram για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο. Η Josefina Cattaneo άνοιξε λογαριασμούς στα social media κατά τη διάρκεια της καραντίνας και έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, μιας και στο Instagram έχει μαζέψει 49.3 χιλιάδες followers και 173.5 χιλιάδες στο TikTok. 

Σκοπός της είναι να φέρει κόσμο προς την πίστη, με διάφορα μηνύματα αγάπης στους λογαριασμούς της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της αργεντίνικης ιστοσελίδας La Voz, η Cattaneo ήταν πάντα κοντά στην Καθολική πίστη, αλλά ποτέ δεν είχε σκεφτεί να αφιερώσει τη ζωή της σ' αυτή μέχρι που σε μια επίσκεψη της στην επαρχία Τσάκο της Αργεντινής, άνοιξε ένας νέος κόσμος. «Έγινε ένα κλικ» είπε για την απόφαση να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.

«Δεν πιστεύω ότι ο Θεός θα κλείσει τις πόρτες του βασιλείου του επειδή κάποιος είναι γκέι, τρανς ή ανοίκει σε αυτή την κοινότητα». «Η εκκλησία χρειάζεται να ανοικτεί. Χρειάζεται να διερύνουμε τους ορίζοντες μας, να δούμε ότι τα πράγματα αλλάζουν» λέει ανάμεσα σε άλλα στα βίντεο της. «Ο ρόλος μου είναι να προσελκύσω τους νέους ανθρώπος στον Χριστό» λέει.

 

@joseecattaneo

##yoenlafiesta ##mercedarios ##merced ##mariafest ##monjas ##monjatiktoker ##parati ##fpy

♬ Contiene música de Pepas Farruko - Josefina Cattaneo
@joseecattaneo

##atr ##adictivo ##yopensando ##parati ##monja ##monjatiktoker ##ritmo ##cosasquepasan

♬ original sound - we_are_the_infinity
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
josefina cattaneo  |  tiktok  |  tiktoker  |  instagrammer  |  viral  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση