ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Η Janet Jackson μιλά ανοιχτά για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της

Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ

newsroom must

Το νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή και την καριέρα της Janet Jackson, με τίτλο ''Janet'', έρχεται στις 28 Ιανουαρίου αλλά τα γυρίσματα έλαβαν χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια. Ενώ περιμέναμε να είναι ένα απλά ντοκιμαντέρ που αποθεώνει την εμβληματική τραγουδίστρια, φαίνεται πως τελικά θα είναι πολύ περισσότερα απ' αυτό. 

Στο πρώτο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το δίκτυο Lifetime - που θα το προβάλει - η Jackson μιλά για την σχέση της με τον αδερφό της, Michael, τις κατηγορίες εναντίον του, το διάσημο πλέον ατυχές περιστατικό στο Super Bowl του 2004 με τον Justin Timberlake αλλά και για τη σχέση της με τον πατέρα της, για τον οποίο μίλησε ανοιχτά: 

«Υπήρχαν στιγμές που απλώς δεν μπορούσα να καταλάβω ή να ταιριάξω. Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός. Ήλεγχε τη ζωή μου και την καριέρα μου. Ο πατέρας μου μού είπε ‘Θα τραγουδήσεις’» λέει αναφερόμενη στην εποχή που ο πατέρας της είχε τον έλεγχο της καριέρας της, ενώ βλέπουμε επίσης πλάνα από οικογενειακές στιγμές, τα πρώτα βήματα των Jackson 5 αλλά και τη διαδρομή μέχρι την ανεξαρτητοποίησή της.. 

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη του lifetime: «Η Janet έχει απολαύσει τεράστια επιτυχία αλλά έχει δει και τεράστια τραγωδία. Έχει βιώσει μία ταραχώδη ιδιωτική ζωή μπροστά στον εξαιρετικό δημόσιο έλεγχο. Όλη η Janet Jackson. Σηκώνει το καπάκι στην ιδιωτική της ζωή για πρώτη φορά και αποκαλύπτει τις πιο οικείες στιγμές της σταρ που έχει πιάσει ποτέ η κάμερα. Το ντοκιμαντέρ περιγράφει την επιστροφή της Janet στην παγκόσμια σκηνή μετά από ένα ξαφνικό διάλειμμα από τη μουσική»

Δείτε το τρέιλερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση