ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η διασημότερη μέλισσα του κόσμου επέστρεψε στο σινεμά

Κυκλοφορεί νέα ταινία με τη «Μάγια τη Μέλισσα» - Περιγράφεται ως κινηματογραφικό «μέλι» κατάλληλο και για πολύ μικρά παιδιά

Πάρις Δημητριάδης

Για τρίτη φορά στην ιστορία του σινεμά, η «Μάγια η Μέλισσα», η διασημότερη μέλισσα του κόσμου έγινε ταινία σε μορφή animation και από τις 8 Φεβρουαρίου προβάλλεται στους κινηματογράφους. 

Με τίτλο «Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα» η νέα ταινία είναι μια παραγωγή της Tanweer και μέσω του πατροπαράδοτου δισδιάστατου κινούμενου σχεδίου καθώς και  των αθώων και ωφέλιμων μηνυμάτων της για τη φιλία και την εμπιστοσύνη θεωρείται κατάλληλη και για πολύ μικρά παιδιά.

Με βασικό τους όχημα τη βαθιά φιλία και την εμπιστοσύνη που τους δένει, η Μάγια και ο Γουίλι αναλαμβάνουν στη νέα ταινία μια άκρως μυστική αποστολή. Παρότι χειμώνας, η Μάγια έχει βαρεθεί να είναι κλεισμένη μέσα και αποφασίζει πως θα το σκάσει με τον Γουίλι, με σκοπό να βρουν ένα πολύ σημαντικό, ιερό σπόρο και να τον πάρουν στην κορυφή ενός μυστηριώδους βουνού όπου πρέπει επειγόντως να μεταφερθεί.  Με την αντιπροσωπευτική ανυπομονησία και ενθουσιασμό που τη χαρακτηρίζει καθώς και την σπιρτάτη ορμή στα φτερά της, η Μάγια κάνει άνω κάτω το βασίλειο και εξουθενώνει τη βασίλισσα. Μαζί με τον Γουίλι καταστρέφουν το χρυσαφένιο πετράδι που με το φως του ήλιου ζεστάνει το μελίσσι τους και αποχωρούν για μέρη ξένα για να φέρουν εις πέρας τη φιλόδοξη αποστολή.

Στη διαδρομή θα συναντήσουν τα φιλαράκια τους Άρνι και Μπάρνι ενώ η πραγματική περιπέτεια θα αρχίσει όταν ο σπόρος… εκκολαφθεί και προκύψει μια μικροσκοπική και ευάλωτη πριγκίπισσα που ακούει στο όνομα Σμους. 

Σύντομα οι δύο κολλητοί θα αντιληφθούν ότι έχουν μπει σε μεγάλους μπελάδες, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα σωρό εχθρούς που θα προσπαθήσουν να αποπροσανατολίσουν τη χαμένη πριγκίπισσα από την ορεινή της αποικία. Για να σωθεί τελικά η μικρή πριγκίπισσα αλλά και η ίδια η αποικία της, η Μάγια θα πρέπει να διδαχθεί ότι η εμπιστοσύνη θέλει κόπο και προσπάθεια για να κατακτηθεί. 

Όπως και στις προηγούμενες ταινίες, κυρίαρχα μηνύματα που προωθούνται για τα μικρά παιδιά είναι η αξία της καλής φιλίας, η ομορφιά της διαφορετικότητας, η προσπάθεια που χρειάζεται για να κερδηθεί η εμπιστοσύνη, τα πλεονεκτήματα της ομαδικότητας καθώς και η δύναμη της αγάπης που στο τέλος πάντα νικάει. 

Με συνολική διάρκεια τα 88 λεπτά, η νέα ταινία που είναι συμπαραγωγή Αυστραλίας και Γερμανίας (2021) προβάλλεται στους κινηματογράφους μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με τις φωνές των ηθοποιών: Σαββίνα Γεωργίου, Άντονυ Παπαμιχαήλ, Αρη Κυπριανού, Πλάτωνα Μουρατίδη, Μαριλένη Σταύρου, Ανδρέα Τσέλεπο, Μαριάν Κυπριανού και Εύρος Βασιλείου.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση