ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η Δέσπω Λευκαρίτη στο συνέδριο Digital Agenda Cyprus Summit 2020

Η οργανωτική επιτροπή του 3ου Digital Agenda Cyprus Summit 2020 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της κ. Δέσπω Λευκαρίτη Μanaging Director DELEMA MACANN στο συνέδριο ψηφιακής εποχής που θα διοργανωθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020.

Μετά από σπουδές Marketing στο Λονδίνο, άρχισε την καριέρα της στην οικογενειακή εταιρεία πετρελαιοειδών Petrolina Hellas στην Ελλάδα.  Το 1985 επέστρεψε στην Κύπρο και ίδρυσε την DELEMA, μια από τις μεγαλύτερες και πιο δημιουργικές εταιρείες επικοινωνίας, συνδεδεμένη με το MCCANN Worldgroup, το μεγαλύτερο δίκτυο επικοινωνίας στον κόσμο.  Είναι Πρόεδρος του ΦΕΔ (Φορέας Ελέγχου Διαφήμισης) και του ΣΔΕΚ (Σύνδεσμος Διαφήμισης-Επικοινωνίας Κύπρου).  Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών YES for Europe.

H DELEMA προσφέρει ένα 360 φάσμα υπηρεσιών, που περιλαμβάνει Strategy development, Creative, Media, Online and Digital, PR, Events and Promotions.  

Η δουλειά της DELEMA έχει κερδίσει αναγνωρίσεις και βραβεύσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς (LondonInternational Advertising Awards, Ermis Awards και European Digital Communication Awards), καθώς καιβραβεία στην Κύπρο, (Carob Awards, Cyprus Digital Awards και Cyprus Responsibility Awards).  

Το 3ο Digital Agenda Cyprus Summit 2020 έχει ως σκοπό την ανάδειξη και συζήτηση ζητημάτων και ιδιαιτεροτήτων της εποχής μας, αλλά ταυτόχρονα και των αυξημένων αναγκών για εξειδικευμένη γνώση, σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα. 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις και συζητήσεις στο πλαίσιο διαφόρων θεματικών, όπως η διαχείριση της συμπεριφοράς των καταναλωτών μετά την «εποχή του κορωνοϊού», η «εκπαίδευση στα όρια», η ανάδυση του κινήματος «Black Lives Matter» και το πώς εκφράζεται πλέον το εταιρικό ήθος. Ταυτόχρονα θα συζητηθεί το θέμα της επίδρασης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και του δημοκρατικού πολιτεύματος στην εξέλιξη και εξάπλωση θεωριών συνωμοσίας (π.χ. 5G). Κεντρικό ρόλο έχει ξανά η υγεία, με τη συζήτηση να κινείται γύρω από την έρευνα για τον αντίκτυπο των στεροειδών. Ακόμη, θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα του χειρισμού της πανδημίας από την Ευρώπη. 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων της παγκόσμιας και περιφερειακής σκηνής στους τομείς της τεχνολογίας, του εταιρικού ήθους, της έρευνας και της καινοτομίας, της καταναλωτικής συμπεριφοράς.

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στην στήριξη της Cyta, της Τράπεζας Κύπρου της Deloitte και της LOGICOM. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, Frederick University

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  www.digitalagendacy.com ενώ για προεγγραφή στο συνέδριο https://www.digitalagendacy.com/pre-register.html

 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση