ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Δερμάτινο μαύρο παντελόνι, λευκό T-shirt, leather puffer jacket και sneakers
 

Η Courteney Cox και ο Ed Sheeran κάνουν την iconic χορογραφία από το ''Friends''

Το απολαυστικό στιγμιότυπο που ανέβασε στο Instagram

Θυμάσαι την χορογραφία της Monica και του Ross που έκαναν πρόβες ατέλειωτες για να κάνουν στο πρωτοχρονιάτικο σόου (και τελικά την έκαναν). Ναι, μιλάμε για εκείνη την χορογραφία. 

Τώρα που γιορτάζουμε το ''Friends'' και το reunion, η Courteney Cox φρόντισε να μας δώσει ένα ακόμα δωράκι αλλά αυτή τη φορά όχι με κάποιον από τους συμπρωταγωνιστές του, αλλά με τον Ed Sheeran. Οι δυο τους αναβίωσαν την χορογραφία και το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό γιατί δεν... είχε το θεμιτό αποτέλεσμα. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Αν διερωτάσε γιατί δεν είδαμε την iconic αυτή χορογραφία στο reunion, ο σκηνοθέτης Ben Winston απάντησε σε ένα podcast του The Hollywood Reporter: ''Απλά δεν μπορούσαν να την θυμηθούν. Δεν νομίζω να ήθελαν να χορέψουν μπροστά σ' εκείνο το στούντιο. Είναι ένα πράγμα όταν υποδύεσαι τον Ross και την Monica, και άλλο όταν όλοι κάθονται εκεί. Έλεγαν 'σε παρακαλώ μην μας αναγκάσεις να το κάνουμε'. Έπρεπε να διαλέξουμε κάποια. Υπήρχαν πράγματα που με ενδιέφεραν πραγματικά όπως το να διαβάσουν τα σενάρια, ή το κουιζ. Απλά δεν μπορούσα να σκεφτώ που θα ταίριαζε. Αλλά ήταν σίγουρα στη λίστα με τις ιδέες που είχα προτείνει''. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
friends  |  ed sheeran  |  courteney cox  |  monica  |  ross  |  reunion  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση