ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

H Lady Gaga σ' αυτή τη φωτογράφιση είναι... 3D!

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση του PAPER

H Lady Gaga, πέραν τις μουσικής και των επιτυχιών της, από πάντα ήταν ταυτισμένη με την τέχνη, τη μόδα, τις πιο φουτουριστικές τάσεις και στα δύο. Λίγο πριν την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου album της, ''Chromatica'', ποζάρει για το περιοδικό PAPER με έναν ασυνήθιστο, καινοτόμο τρόπο, που παίρνει όλους τους τομείς που εκπροσωπεί ένα βήμα πιο μπροστά. 

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης πόζαρε γυμνή, περικυκλωμένη από τις κάμερες του Βέλγου καλλιτέχνη Frederik Heyman, που χρειάζεται κάθε γωνία του σώματος της για να δημιουργήσει τη 3D εκδοχή της και να την εντάξει σε ψηφιακά σκηνικά αλλά και για να της δώσει την ρομποτική μορφή που έχει στις τελικές φωτογραφίες. 


Το εξώφυλλο του νέου τεύχους του Paper. 

Η θεματική της φωτογράφισης συνάδει με το κόνσεπτ του νέου album, που παραπέμπει σε έναν άλλο, μελλοντικό κόσμο. ''Πήρε το όνομα του από έναν κόσμο που γιορτάζει τα πάντα. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το άλλο'' λέει στη συνέντευξη και παράλληλα προσθέτει πως η ιδέα της φωτογράφισης δεν ήταν να ταιριάξει μόδα, αλλά να προκαλεί αίσθηση''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
lady gaga  |  paper  |  3D  |  τέχνη  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση