ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

H Dua Lipa σού δείχνει το τέλειο workout!

To έξυπνο promo του νέου single

Μιας και το κανονικό βίντεο κλιπ του τραγουδιού ''Physical'' δεν είχε την απαραίτητη ενέργεια, η Dua Lipa αποφάσισε να κάνει κάτι επιπλέον, με ένα πρωτότυπο βίντεο. Mε retro vibes που θυμίζουν '80s, η Dua Lipa προωθεί το νέο της single με έναν έξυπνο τρόπο που επίσης θα μας φανεί χρήσιμος. Αντιγράφοντας τα workout βίντεο της δεκαετίας του 1980, η τραγουδίστρια και η ομάδα της παρουσιάζουν ασκήσεις cardio στο ρυθμό του τραγουδιού ''Physical', με ρούχα σε έντονα χρώματα και neon γραφικά. 

''Γεια σας, είμαι η Dua και θα είμαι η γυμνάστρια σας για σήμερα. Ας αρχίσουμε με μια άσκηση αναπνοών. Εισπνοή, εκπνοή'' λέει στην αρχή του βίντεο. 

Squats, μποξ και η iconic κίνηση ''The Fonda'', που έκανε η Jane Fonda την τότε εποχή συνθέτουν τη συνέχεια του βίντεο με την τραγουδίστρια να ενθαρρύνει τους θεατές καθ' όλη τη διάρκεια, όπως ακριβώς έκαναν και στα αυθεντικά workout βίντεο των '80s. 

Δείτε το, κι αν μπορείτε κάν'τε το δικό σας training. 

To ''Physical'' είναι το δεύτερο της single από το πολυαναμενόμενο δεύτερο της album ''Future Nostalgia'' που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
dua lipa  |  physical  |  γυμναστική  |  workout  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση