ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

H Ακαδημία Όσκαρ τίμησε την Ειρήνη Παππά και τον Βαγγέλη Παπαθανασίου

Τίμησαν τους δύο μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες

Ζωή Τουτουντζίδου

Κατά τη διάρκεια της 95ης απονομής των Όσκαρ η Ακαδημία μέσα από την ειδική ενότητα «In Memoriam» απέτισε φόρο τιμής σε όλες τις προσωπικότητες από τον χώρο του κινηματογράφου, που έφυγαν από τη ζωή τη χρονιά που μας πέρασε. 

«'Αγγιξαν τις καρδιές μας, μας έκαναν να χαμογελάσουμε και έγιναν αγαπημένοι φίλοι, στους οποίους θα παραμένουμε πάντα αφοσιωμένοι», είπε χαρακτηριστικά ο John Travolta ο οποίος προλόγισε το αφιέρωμα και ήταν ιδiαίτερα συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στην συμπρωταγωνίστρια του Olivia Newton-John. 

Υπό τους ήχους του τραγουδιού  «Calling All Angels» από τον βραβευμένο με Grammy μουσικό Lenny Kravitz στη σκηνή παρουσιάστηκε  το βίντεο-αφιέρωμα που περιελάμβανε μεταξύ άλλων τους Ray Liotta, Angela Lansbury, Raquel Welch, James Caan και Gina Lollobrigida. Ανάμεσά τους ήταν ο Βαγγέλης Παπαθανασίου και η Ειρήνη Παπά.  Η τελευταία φωτογραφία ήταν αφιερωμένη στον Walter Mirisch παραγωγό και πρώην πρόεδρο της Ακαδημίας.
Σημειωτέον ο Βαγγέλης Παπαθανασίου έφυγε από την ζωή στις 17 Μαΐου 2022 στο Παρίσι ενώ η Ειρήνη Παπά στις 14 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση