ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Grace Kelly: Νέο ντοκιμαντέρ για το πώς έχασε την περιουσία της

Έφυγε τραγικά από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.

newsroom must

Το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Grace Kelly: The Missing Millions» έρχεται στην δημοσιότητα για να εξετάσει γιατί η σταρ του Hollywood και πριγκίπισσα του Monaco όταν πέθανε το 1982 είχε μόνο 10 χιλιάδες δολάρια στο λογαριασμό της.

Στην εποχή του Old Hollywood η Grace Kelly υπήρξε μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς και έγινε μετέπειτα πριγκίπισσα. Έφυγε τραγικά από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.

Ο θάνατός της προήλθε από εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την διάρκεια οδήγησης επιστρέφοντας στο Παλάτι από το εξοχικό της. Τα μόνα της περιουσιακά στοιχεία ήταν 10 χιλιάδες δολάρια και ένα σπιτάκι στην Ιρλανδία (κληρονομιά από τον παππού της).

Το ντοκιμαντέρ, σε συγγραφή από την Bonnie Greer και την οικονομική σύμβουλο Gemma Godfrey, εξετάζει τα πλούσια παιδικά χρόνια της Kelly, τα «εκατομμύρια που έκανε και τα εκατομμύρια που έχασε», αλλά εξηγεί και πώς χάθηκε η περιουσία της. Η δεύτερη σε συνέντευξή της είπε χαρακτηριστικά «Στο ντοκιμαντέρ βλέπουμε για πρώτη φορά έγγραφα στα οποία δεν υπήρχε πρόσβαση και τα συλλέξαμε για να παρουσιάσουμε μια εικόνα της οικονομικής της κατάστασης και είναι πραγματικά εκπληκτικό».

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η Kelly έπρεπε να πληρώσει 2 εκατομμύρια δολάρια ως προίκα στην βασιλική οικογένεια όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Rainier, συμφωνώντας παράλληλα να εγκαταλείψει και την καριέρα της στο Hollywood.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση