ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Eurovision 2021: Πρέπει να δεις το viral βίντεο της Λιθουανίας

Αυτό το βίντεο είναι το απόλυτο Friday mood

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Δύο περίπου μήνες πριν την φετινή Eurovision, η προώθηση των τραγουδιών που θα εκπροσωπήσουν τις χώρες συνεχίζεται δυναμικά. Η Λιθουανία πρόκειται να συμμετέχει με το τραγούδι ''Discoteque'' και το pop-rock συγκρότημα The Roop και το τραγούδι έχει ήδη αρχίσει να γίνεται viral. Ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο Instagram φροντίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των followers, με ανακοινώσεις, βιντεάκια και αναδημοσιεύσεις από παλιούς και νέους συμμετέχοντες και πριν μερικές μέρες είχε έρθει η σειρά της Λιθουανίας. 

Το απολαυστικό βίντεο δείχνει τα πέντε μέλη του συγκροτήματος ντυμένους στα κίτρινα, να ξεσπούν στην τρελή χορογραφία του τραγουδιού, και λεζάντα ''Όλοι ξέρουν πως ο χορός είναι καλός για την ψυχή''. 

Οι Roop είχαν κερδίσει και πέρσι τον εθνικό διαγωνισμό, και θα εκπροσωπούσαν την χώρα με το τραγούδι ''On Fire''. Φέτος, το ''Discoteque'' με ρυθμό γιορτάζει την αποδοχή του εαυτού μας. Το συγκρότημα κέρδισε την ψήφο της επιτροπής αλλά και του κοινού, με περισσότερους ψήφους απ' ότι πέρσι, με 74 χιλιάδες ψήφους. 

Δείτε την ανάρτηση της @eurovision. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση