ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Έρχεται μια νέα ταινία τρόμου με φόντο την πανδημία

Το τρέιλερ του ''In the Earth'' μάς προετοιμάζει για μια ιδιαίτερη ταινία

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μετά την αναβίωση της ταινίας ''Rebecca'' για χάρη του Netflix, ο σκηνοθέτης Ben Wheatley στοχεύει ξανά τη μεγάλη οθόνη με μια ταινία τρόμου, με φόντο την πανδημία. 

Το ''In the Earth'' λαμβάνει χώρα στον κόσμο μας, όσο η ανθρωπότητα αναζητά θεραπεία για έναν καταστροφικό ιο που απειλεί τον πλανήτη. Ένας επιστήμονας και μία δασοφύλακας, σε μια επιχείρηση ρουτίνας, πηγαίνουν βαθιά μέσα στο δάσος αλλά το ταξίδι τους γίνεται τρομακτικό, όταν παράξενα φαινόμενα αρχίζουν να τους καταδιώκουν. Από το τρέιλερ και μόνο βλέπουμε όλα τα... κουτάκια μιας ταινίας τρόμου: δοξασίες για στοιχειωμένο δάσος, ''κάποιος μας παρακολουθεί'', ένας άντρας με τσεκούρι, ανατριχιαστική ατμόσφαιρα και σαν μπόνους, κάτι μανιτάρια που αφήνουν ένα σύννεφο, ίσως για να μας γεννήσει την απορία για το τι ισχύει και τι όχι. 

«Ήθελα να κάνω μια ταινία με βάση τα συμφραζόμενα της στιγμής. Οι ταινίες που έβλεπα κατά την πανδημία έμοιαζαν παλιομοδίτικες. Κανείς δεν μιλά για αυτό που συμβαίνει. Ο Covid θα αφήσει το σημάδι του σε μια γενιά. Θα ήταν σαν να έκανα μια ταινία το 1946 και να μην αναφέρω το γεγονός ότι μόλις ζήσαμε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο» λέει ο Wheatley στο IndieWire. 

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Απριλίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση