ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Επισκεφτείτε το παλάτι του Buckingham από τον καναπέ σας

Ο κορωνοϊός δεν μας εμποδίζει να αισθανθούμε για λίγο σαν πρωταγωνιστές στο The Crown, απολαμβάνοντας μια virtual περιήγηση στο παλάτι του Buckingham.

Αφού ο κορωνοϊός άλλαξε την καθημερινότητά μας και τα ταξίδια είναι ανέφιχτα, μένοντας σπίτι με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορούμε να περάσουμε αρκετά όμορφα την ώρα μας. Μετά τα μουσεία που μπορείτε να επισκεφτείτε από τον καναπέ του σπιτιού σας, τώρα μπορείτε να κάνετε και περιήγηση στο παλάτι του Buckingham.

Η περιήγηση ξεκινά από την αίθουσα του θρόνου, όπου μπορεί κανείς να κάνει zoom in και zoom out, αλλά και να κάνει κλικ στις πληροφορίες για να μάθει περισσότερα, καθώς στην περιήγηση περιλαμβάνονται πολλά και ενδιαφέροντα royal facts.

Μπείτε στο επίσημο site της οικογένειας, στο royal.uk και κάντε μια βόλτα στο παλάτι, αλλά και στο μεγάλο λευκό δωμάτιο, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ συναντάει τους επίσημους καλεσμένους της. Σίγουρα δεν θα δείτε τα πιο προσωπικά δωμάτια της βασιλικής οικογένειας, αλλά θα μπορέσετε να δείτε τα πορτρέτα και το γράφειο της 93χρονης βασίλισσας. 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση