ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Ένα ντοκιμαντέρ για την Billie Eilish

Το νέο στοίχημα της AppleTV Plus

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Με τίτλο ''Billie Eilish: The World's A Little Blurry'', το ντοκιμαντέρ για ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια των τελευταίων χρόνων στη μουσική βιομηχανία, έρχεται στο AppleTV Plus τον Φεβρουάριο. Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου R.J. Cutler, το επερχόμενο φιλμ βρίσκεται στα σκαριά εδώ και χρόνια, με ένα συνεργείο να ακολουθεί την τραγουδίστρια παντού από το 2016 - σύμφωνα με δημοσιεύματα -  όπως π.χ. στην περιοδία της το 2019.

Το πρώτο album της, ''When We All Fall Asleep, Where Do We Go?'', κυκλοφόρησε το 2019 και στην πορεία έγινε αυτό με τις καλύτερες πωλήσεις της χρονιάς, παίρνοντας μια σειρά από βραβεία Grammy όπως τα ''Album of the Year'', ''Best New Artist'', ''Song of the Year'' κ.ά. ενώ τραγουδά το theme song, ''No Time To Die'' στην πολυαναμενόμενη νέα ταινία του James Bond.

Από τότε ξεκίνησε η υπηρεσία του AppleTV Plus μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, πρώτα με τη σειρά ''The Morning Show'', με πρωταγωνιστές την Jennifer Aniston, την Reese Witherspoon και τον Steve Carell, με ταινίες όπως το ''Greyhound'' με τον Tom Hanks και ετοιμάζει ήδη παραγωγές όπως το ''On the Rocks'' της Sofia Coppola και το ''Cherry'' με τον Tom Holland το οποίο εξαγόρασε πρόσφατα έναντι $40 εκατομμυρίων. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση