ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Ellen DeGeneres: Aυτό είναι το show που θα αντικαταστήσει την εκπομπή της

Μετά από 19 σεζόν.

newsroom must

Μετά από 19 σεζόν, το ''The Ellen DeGeneres Show'' θα φτάσει στο τέλος του το 2022, όπως επιβεβαίωσε το Variety.

Παρόλο που μπορεί να σκεφτείς πως οι κατηγορίες για bullying που ήρθαν πέρσι στο φως ίσως οδήγησαν στην απόφαση αυτή - αφού οι περισσότερες στοχοποιούσαν την ίδια την παρουσιάστρια - να ξεκαθαρίσουμε πως το φινάλε του σόου ήταν σχεδόν προγραμματισμένο από το 2019. Οι φήμες πως η DeGeneres δεν θα ήθελε να συνεχίσει το συμβόλαιο της ξεκίνησαν το 2019 αλλά η ομάδα παρωγής την έπεισε να συνεχίσει για λίγο ακόμα. 

Συγκεκριμένα, είχε πει σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter: ''Θα σταματούσα μετά τις 16 σεζόν. Θα ήταν η τελευταία μου σεζόν και ήθελαν να υπογράψω για τέσσερα ακόμα. Τους είπα θα υπέγραφα ίσως για έναν ακόμα αλλά αρνήθηκαν. 'Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό με τις συνεργασίες μας, οι σταθμοί θέλουν περισσότερη αφοσίωση'. Συμφωνήσαμε σε τρία ακόμα χρόνια και ήξερα πως θα ήταν τα τελευταία μου. Αυτό ήταν το σχέδιο''. 

Ύστερα λοιπόν, από την έντονη φημολογία γύρω από τη θέση της Ellen DeGeneres στην πρωινή ζώνη του σταθμού NBC, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από την εκπομπή της, αποφασίστηκε ότι η Kelly Clarkson θα αναλάβει να καλύψει το κενό.

Το show της ταγουδίστριας, "The Kelly Clarkson Show" αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και σημειώνει μεγάλη επιτυχία μόλις στη 2η σεζόν του.

 Οι ιθύνοντες του NBC είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την επίδοση της Kelly Clarkson, της οποίας το show μόλις στη 2η σεζόν έχει καταφέρει να πλησιάσει τα νούμερα της DeGeneres.

"Αυτά είναι εκπληκτικά κατορθώματα για ένα talk σόου στη δεύτερη σεζόν. Ανυπομονούμε για τη 19η σεζόν της Ellen DeGeneres μαζί με την Kelly Clarkson που θα είναι σίγουρα μία πολύ επιτυχημένη χρονιά. Μέχρι το 2022, το "The Kelly Clarkson Show" θα είναι το αστέρι του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος και ένα ατού για τα απογευματινά δελτία ειδήσεων" είπε η Valari Staab, πρόεδρος του NBCUniversal Local.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση