ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Είναι το ''Death to 2020'' αυτό που χρειαζόμαστε στο τέλος αυτής της χρονιάς;

Ο δημιουργός του ''Black Mirror'' παρουσιάζει κάτι... διαφορετικό

Κατά το 2020 συνέβησαν πολλά. Πόσο σύντομα θα μπορούμε όμως να θυμόμαστε τη χρονιά και να γελάμε; Ο δημιουργός του ''Black Mirror'' και η παραγωγός Annabel Jones επιχειρούν να κάνουν ακριβώς αυτό: να πλασάρουν ένα ειδικό τηλεοπτικό event που θα διακωμωδεί μια πραγματικά τρομερή χρονιά. 

''2020: Μια χρονιά τόσο... (βάλε όποιο επίθετο θέλεις εδώ), που ακόμα και οι δημιουργοί του 'Black Mirror' δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν να προσθέσουν κάτι. Το ''Death to 2020'' είναι ένα κωμικό event που λέει την ιστορία μιας τρομερής χρονιάς. Αυτό το ντοκιμαντέρ-τύπου πρόγραμμα βάζει μαζί μερικές από τις πιο αναγνωρισμένες φωνές με πραγματικά πλάνα αρχείου των τελευταίων 12 μηνών'' γράφει η επίσημη ανακοίνωση και κλείνει λέγοντας ''Το Death to 2020 είναι μια κάθαρση που δεν θα ξεχάσεις, για μια χρονιά που πραγματικά δεν θα θέλεις να θυμάσαι''.

Μερικοί από τους ηθοποιούς και κωμικούς που θα εμφανιστούν σ' αυτό είναι οι Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Samson Kayo, Leslie Jones, Diane Morgan, Cristin Milioti και Joe Keery, ενώ η λίστα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. 

Η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχει ανακοινωθεί αλλά το πρώτο teaser είναι... καθόλου διασαφηνιστικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
death to 2020  |  netflix  |  black mirror  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση