ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Αυτός θα τραγουδήσει στο Ημίχρονο του Super Bowl το 2021

Ποιος ανεβαίνει στη σκηνή το 2021;

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το Super Bowl του 2020; Η Jennifer Lopez και η Shakira ανέβασαν τη θερμοκρασία στο Ημίχρονο του Super Bowl σε ένα event που μπορεί να συμπεριληφθεί εύκολα ανάμεσα στα πιο fun events πριν την έξαρση του κορωνοϊού. Το 2021 όμως το mood πρόκειται να αλλάξει και, μάλλον, δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτό του 2020. Όπως ανακοινώθηκε, ο The Weeknd θα ανέβει στη σκηνή στις 7 Φεβρουαρίου για ένα σόου που σίγουρα θα εντυωπσιάσει. 

''Μεγαλώνουμε παρακολουθώντας τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου στο Super Bowl και μπορείς μόνο να ονειρευτείς πως μια μέρα θα είσαι στη θέση τους. Νιώθω μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που θα είμαι στο επίκεντρο της διάσημης αυτής σκηνής'' είπε ο τραγουδιστής. 

Το Ημίχρονο του Super Bowl γίνεται κάθε χρόνο viral για τις φαντασμαγορικές παραγωγές και τις μοναδικές ερμηνείες, με μεγάλους καλλιτέχνες να έχουν αναλάβει το πόστο τα τελευταία χρόνια, άλλοι με θεαματικά αποτελέσματα και άλλοι με πιο χλιαρά. Ωστόσο, ο Weekend σαν καλλιτέχνης έχει αποδείξει πολλές φορές πως ξέρει πώς να παρουσιάζει ένα σόου. 

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από τον μεγάλο χορηγό του event, την Pepsi, μαζί με την εταιρεία παραγωγής, Roc Nation, του Jay-Z. 

''O The Weeknd δημιούργησε τον δικό του ήχο. Η μοναδικότητα του έγινε σημείο αναφοράς για τη νέα γενιά μεγάλων καλλιτεχνών της μουσικής. Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή στην ιστορία του Super Bowl Halftime Show και θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία, με έναν συναρπαστικό καλλιτέχνη'' δήλωσε ο Jay-Z. 

Εμείς απλά ανυπομονούμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
the weeknd  |  super bowl  |  jennifer lopez  |  shakira  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση