ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρη μίνι πλισέ φούστα, cropped πουκάμισο και sneakers
 

Αυτός είναι ο Αμερικανός γερουσιαστής έχει εμφανιστεί σε πέντε ταινίες Batman

Κι όμως, μπορεί σήμερα να ασχολείται με την πολιτική... ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι

newsroom must

Η είδηση που θέλει τον Αμερικανό γερουσιαστή Patrick Leahy να έχει εμφανιστεί σε πέντε ταινίες Batman κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ενώ ίσως θα έπρεπε να μάς ξαφνιάσει, κάτι τέτοιο δεν γίνεται... αφού δεν είναι ο πρώτος πολιτικός που δοκιμάζεται στον χώρο της υποκριτικής. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει την εμφάνιση του Donald Trump στο "Home Alone"; Μάλλον, κανένας. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Σύμφωνα με άρθρο του CTV News, ο γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κόμματος από το Βερμόντ Patrick Leahy, είναι φανατικός θαυμαστής του Batman και εμφανίστηκε σε πέντε ταινίες με τον υπερήρωα - συμπεριλαμβανομένου του φιλμ «The Dark Knight» με τον αείμνηστο Heath Ledger.

Το 1995 ο Patrick Leahy έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την ταινία «Batman Forever» και την ίδια χρονιά δάνεισε τη φωνή του σε χαρακτήρα του τοπικού κυβερνήτη στο «Batman: The Animated Series».

Ο γερουσιαστής έχει επίσης εμφανιστεί στις ταινίες «Batman & Robin», «Batman v. Superman: Dawn of Justice» και «The Dark Knight».

Στην ταινία «The Dark Knight» ο Patrick Leahy σε μία σκηνή είναι με τον Heath Ledger (Joker) και του λέει ότι «δεν εκφοβίζεται από κακοποιούς». Ο Χιθ Λέτζερ τον αρπάζει και του επιτίθεται με μαχαίρι.

Αναφερόμενος στη σκηνή ο Patrick Leahy δήλωσε στο RollCall: «Με τρόμαξε πραγματικά, όταν ήρθε προς το μέρος μου με το μαχαίρι.. Δεν χρειάστηκε να υποκριθώ». Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το CTV αναφέρει ότι οι αμοιβές απ’ όλες τις εμφανίσεις του δωρίστηκαν στη βιβλιοθήκη Kellogg-Hubbard και ότι το χρηματικό ποσό βοήθησε στη δημιουργία παιδικού τμήματος. Στη συγκεκριμένη βιβλιοθήκη ο γερουσιαστής άρχισε να διαβάζει τα κόμικς του Batman όταν ήταν παιδί.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση