ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Αυτή είναι η νέα ερωτική δραματική σειρά που σαρώνει στο κυπριακό Netflix

Έχεις δει το ''Sex/Life'';

Μετά την τριλογία του ''50 Shades of Grey'' και το ''365 Days'', είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος λατρεύει τις δραματικές παραγωγές με πιο τολμηρό περιεχόμενο παρά τις αμφιλεγόμενες κριτικές που έλαβαν. Η σειρά ''Sex/Life'', που έκανε πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου, ακολουθεί πάνω - κάτω το ίδιο κόνσεπτ και από τότε βρίσκεται σταθερά στο top 10 του κυπριακού Netflix. 

Ακολουθεί μια γυναίκα, παντρεμένη με δύο παιδιά, που ζει ευτυχισμένη μια ήσυχη ζωή στα προάστια. Ήταν υποψήφια για PhD Ψυχολογίας από το πανεπιστήμιο Columbia, και συχνά αναπολεί το ξέφρενο παρελθόν της. Τώρα είναι παντρεμένη με τον Cooper, έναν σοβαρό και συγκροτημένο τραπεζίτη. Το άκρως ερωτικό παρελθόν της επιστρέφει και συγκρούεται με το παρόν της όταν ο πρώην της εμφανίζεται ξανά στη ζωή της. Αυτός είναι ο Brad, διάσημος μουσικός παραγωγός και CEO της δικής του δισκογραφικής εταιρείας, που προσπαθεί να την κερδίσει παρόλο που ξέρει πως είναι παντρεμένη. 

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο ''44 Chapters About 4 Men'' της BB Easton και έχει σαν πρωταγωνιστές τους Sarah Shahl, Mike Vogel, Adam Demos και Margaret Odette. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 8 επεισόδια και απ' ό,τι φαίνεται έχει ήδη βρει το κοινό της. Στο εβδομαδιαίο top 10 την πρώτη εβδομάδα μετά την πρεμιέρα βρέθηκε κατ' ευθείαν στην πρώτη θέση ενώ τώρα βρίσκεται στην δεύτερη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
sex/life  |  netflix  |  σειρές  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση