ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρο κολάν, ζιβάγκο, leather σακάκι και αθλητικά
 

Αυτά τα 10 τραγούδια αναζητά περισσότερο ο κόσμος στο Shazam

Το app έδωσε στη δημοσιότητα τα δημοφιλέστερα τραγούδια

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είσαι κάπου για ποτό ή καφέ, ακους τραγούδι που σ' αρέσει, βγάζεις το κινητό κάνεις Shazam. Περιμένεις στα φώτα να ανάψει το πράσινο, ακους στο ραδιόφωνο τραγούδι που σ' αρέσει, παίρνεις το κινητό, κάνεις Shazam. Αν παίζει τραγούδι στην τηλεόραση, σε πάρτι, κάπου στο βάθος σε ένα δρόμο, γενικά το Shazam ήρθε πρώτα στα iPhone και μετά παντού από το 2008 για να μας απαντήσει επιτέλους την ερώτηση ''ποιο τραγούδι είναι αυτό;'' όταν ρωτάμε και δεν ξέρει κανείς. 

Τώρα, για πρώτη φορά, το δημοφιλές app αποκάλυψε τα 100 τραγούδια που αναζητά ο κόσμος και οι δεκάδα είναι ίσως αυτή που περίμενες, αν ξέρεις τα χιτ των τελευταίων χρόνων. 

Ποιοι είναι όμως στην τελική δεκάδα;

1.Tones and I “Dance Monkey”
2.Robin Schulz, Lilly Wood & the Prick “Prayer in C”
3.Passenger “Let Her Go”
4.Avicii “Wake Me Up”
5.Major Lazer “Lean on”
6.Ed Sheeran “Thinking Out Loud”
7.Sia “Cheap Thrills”
8.Gotye “Somebody That I Used to Know”
9.Kings, Cookin’ on 3 Burners “This Girl”
10.Hozier “Take Me to Church”

Μιλώντας για την πρωτιά της, η Tones and I είπε: ''Το Shazam ήταν μια τεράστια πλατφόρμα για εμένα, όσον αφορά στην αναγνώριση από τον κόσμο. Δεν είχα κοινό όταν κυκλοφόρησα το 'Dance Monkey' αλλά μου έδωσε την ευκαιρία να αγγίξω περισσότερους ανθρώπους και να μεγαλώσω το κοινό μου, που με οδήγησε στη δημιουργία μιας καριέρας''. 

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Shazam είναι μια εφαρμογή που αναγνωρίζει τη μουσική που παίζει γύρω σου και σου βρίσκει ποιο τραγούδι είναι. 

Δες εδώ ολόκληρη τη λίστα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση