ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Album - έκπληξη από τον Kanye West

Το νέο δισκογραφικό βήμα του ράπερ

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ένα χρόνο μετά το πρώτο teaser του νέου του album, o Kanye West φαίνεται πως αποφάσισε να το κυκλοφορήσει. Το 10ο album του ράπερ φέρει τον τίτλο ''Donda'', σαν φόρος τιμής στην μητέρα του που έφυγε από την ζωή το 2007 από επιπλοκές κατά διάρκεια αισθητικής επέμβασης.

Φέτος, η προώθηση ξεκίνησε από μια διαφήμιση των ακουστικών Beats όπου ακούστηκε απόσπασμα του τραγουδιού ''No Child Left Behind''. Σύμφωνα με την διαφήμιση το album θα κυκλοφορούσε σήμερα, 23 Ιουλίου αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Το τελευταίο του album είχε επιρροή από gospel μουσική και κυκλοφόρησε το 2019 ενώ ο ίδιος δήλωνε πως σκεφτόταν να τα πρατήσει: 

''Σκεφτόμουν να μην ξανακάνω ραπ γιατί έκανα για τον διάβολο για τόσο πολύ καιρό που δεν ήξερα καν πως να το κάνω για τον Θεό. Ένας πατέρας μού είπε 'ο γιος μου θα ήθελε ένα album για τον Ιησού από τον Kanye West'. Δεν μου είπε πως πρέπει να το κάνω, μου μετέφερε κάτι που είπε ένα παιδί, και αυτό έκανε την διαφορά''.

Προς το παρόν, στις 22 Ιουλίου ο West παρουσίασε ένα listening party με τραγούδια του νέου δίσκου, και παρόλο που δεν υπάρχουν επίσημα βίντεο, τα ερασιτεχνικά έγιναν viral στα social media. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kanye west  |  μουσική  |  album  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση