ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Ακόμα ένα video game γίνεται σειρά και απλά ανυπομονούμε

Επιβεβαιώθηκε η συμφωνία της Ubisoft και του Netflix

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μετά το ''The Witcher'', ακόμα ένα βιντεοπαιχνίδι πρόκειται να γίνει τηλεοπτική σειρά. Μιλάμε για το ''Assassin's Creed'' που, μετά από μια χλιαρή κινηματογραφική μεταφορά του 2016 δοκιμάζει ξανά την τύχη του, με διαφορετικό τρόπο, για χάρη του Netflix. H συμφωνία ανάμεσα στην Ubisoft και το Netflix επιβεβαιώθηκε στο Twitter με την πρώτη να το ανακοινώνει και το δεύτερο να ανεβάζει στο Twitter ένα βίντεο με το logo Assassin's Creed μπλεγμένο με αυτό του Netflix. 

Καμία άλλη πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής, πέραν του ότι η συμφωνία τους περιλαμβάνει ακόμα δύο σειρές, μία anime και μία κινουμένων σχεδίων. 

Το στόρι του παιχνιδιού ακολουθεί τον Desmond Miles, έναν μπάρμαν που πέφτει θύμα απαγωγής από μια ισχυρή εταιρεία που ονομάζεται Abstergo. Ενώ είναι αιχμάλωτος, o Desmond ενημερώνεται ότι θα χρησιμοποιήσουν μια μηχανή που ονομάζεται Animus, η οποία δημιουργήθηκε από την Abstergo και επιτρέπει στους ανθρώπους να ξαναζήσουν αναμνήσεις των προγόνων τους. Ο ίδιος συγκατατίθεται να χρησιμοποιήσουν το μηχάνημα για να ζήσει τις αναμνήσεις του προγόνου του Altaïr Ibn-La'Ahad, ενός Αssassin που εξορίστηκε γιατί έσπασε έναν κώδικα των Ασασίνων, θέτοντας σε κίνδυνο ολόκληρη την αδελφότητα. 

Η ταινία του 2016, με πρωταγωνιστές τους Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Charlotte Rampling κ.ά., δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε το κοινό, ούτε τους κριτικούς, με πολλούς να στοχοποιούν το σενάριο και την υπόθεση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση