ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Κόκκινο midi φόρεμα, πουά καλσόν και kitty heels
 

6 χριστουγεννιάτικες κατασκευές για να κάνεις μαζί με τα παιδιά σου

6 κατασκευές για να κάνετε παρέα

Ζωή Τουτουντζίδου

Τα Χριστούγεννα μπορεί να μην ήρθαν ακόμα αλλά οι γιορτές των Χριστουγέννων ξεκίνησαν για τους μικρούς μας φίλους. Αν λοιπόν ψάχνετε για δραστηριότητες που θα τους κρατήσουν απασχολημένους, περνώντας παράλληλα ποιοτικό χρόνο μαζί σας, τότε οι κατασκευές ίσως να είναι αυτό που χρειάζεστε. Κάναμε λοιπόν μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο και βρήκαμε έυκολες και διασκεδαστικές κατασκευές, με απλά και οικονομικά υλικά.

1. Ο ''κουνιστός'' χιονάνθρωπος

Χρειάζεσται μόνο ένα καπάκι από μπουκάλι, χαρτί, μπογές και ψαλίδι. Σχεδιάζεται τον χιονάνθρωπο ή όποιο αλλό ήρωα προτιμάται, τον τοποθετήτε στην βάση και το παιχνίδι ξεκινάει.

2. Ζωγραφική χεριών

Κάθε παιδί αγαπάει την ζωγραφική χεριών, φέτος φτιάξτε μικρούς ρούντολφ φτιαγμένους από τα χέρια του παιδιού σας. Μπορείτε να το κολλήσετε σε ένα χαρτόνι, το όποιο θα τσακίσετε στην μέση δημιουργώντας έτσι την πιο ιδιαίτερη Χριστουγεννιάτικη κάρτα για αυτούς που αγαπάτε.

3. Στολίδια από χαρτόνι

Χρειάζεσται μόνο χαρτόνι, ψαλίδι και χρώματα. Κόβουμε το χαρτόνι σε σχήματα, περνάμε κλωστή και αφήνουμε την φαντασία του παιδιού μας ελέυθερη να σχεδιάσει ή να κολλήσει αντικείμενα πάνω στο στολιδάκι.

4. Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Φτιάξτε Χριστουγεννιάτικα δέντρα με 3 απλά υλικά, χαρτόνι, κλωστή ή χρώματα και ένα μανταλάκι. Κόβουμε το χαρτόνι σε τριγωνικό σχήμα, πλέκουμε ή βάφουμε σε πράσινο χρώμα την επιφάνεια και χρησιμοποιούμε το μανταλάκι για βάση. Μπορείτε πάντα να ζωγραφίσετε ή να κολλήσετε στολίδια στα δεντράκια σας.

5. Ποτηράκι συναισθημάτων

Μια υπέροχη κατασκεύη εκμάθησης συναισθημάτων. Χρειάζεσται 2 διάφανα ποτήρια, χαρτόνια και μαρκαδόρους. Στο πρώτο ζωγραφίζεται τον χιονάνθρωπο ή τον άγιο βασίλη, το τοποθετείται μέσα στο δεύτερο ποτήρι όπου θα σχεδίασετε χείλη και μάτια να δείχνουν διάφορα συναισθήματα (χαράς, λύπης, γέλιο).

6. Στολίδια από πήλο

Απλώστε τον πηλό και κόψτε το σε διάφορα σχήματα όπως δεντράκι , αστεράκι ή κύκλος. Περάστε κλωστή και αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη. Μπορείτε να τα ζωγραφίσετε με την χρήση νερομπογιάς ή μαρκαδόρων.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση