ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

5 σούπερ ταινίες για το τέλειο movie night

Ετοίμασε popcorn και διάλεξε ταινία

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Σάββατο βράδυ πλέον σημαίνει χαλαρές στιγμές στον καναπέ, ζεστά, με popcorn ή σνακ και μια καλή ταινία να περάσει η ώρα. Τα καλύτερα movie nights, ωστόσο, γίνονται με ταινίες που έχουν κάτι παραπάνω να πουν, μια δραματική ιστορία ή βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Αν συμφωνείς, δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ. Μπήκαμε στο Netflix και επιλέξαμε τις πιο ενδιαφέρουσες παραγωγές για ένα φανταστικό movie night.

Limitless

Με τη βοήθεια ενός χαπιού που του επιτρέπει πρόσβαση στο 100% του εγκεφάλου του, ένας συγγραφέας γίνεται οικονομικός ''μάγος'' αλλά πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει έναν νέο κόσμο, με πολλούς κινδύνους. Πρωταγωνιστούν οι Bradley Cooper, Anna Friel κ.ά. 

Adrift

Μια πραγματική ιστορία επιβίωσης, με ένα νεαρό ζευγάρι σε μια περιπέτεια ζωής και θανάτου, εν μέσω του πιο καταστροφικού τυφώνα στην ιστορία. Με τους Shailene Woodley και Sam Claflin.

Den of Thieves

Οι καλύτεροι αστυνομικοί του Λος Άντζελες και η πιο επιτυχημένη, διαβόητη ομάδα ληστών της πόλης συγκρούονται, όσο οι ληστές σχεδιάζουν μια φαινομενικά αδιανόητη ληστεία στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα. Πρωταγωνιστές είναι οι Gerard Butler, O’Shea Jackson Jr, Pablo Schreiber και 50 Cent. 

Changeling

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, μια μητέρα πάει κόντρα στις Αρχές, μετά την εξαφάνιση του γιου της το 1928, όταν προσπαθούν να την πείσουν πως το παιδί που της έφεραν είναι αυτός. Με την Angelina Jolie και τον John Malkovich. 

The Highwaymen

O Kevin Costner και ο Woody Harrleson πρωταγωνιστούν στην πραγματική ιστορία των αστυνομικών που κυνηγούσαν το διαβόητο δίδυμο Bonnie και Clyde.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ταινίες  |  netflix  |  movie night  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση