ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

5 λάθη που κάνει μια μαμά στις γιορτές και μπορείς να τα αποφύγεις

Όσα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας

newsroom must

Για τους περισσότερους τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή του χρόνου αφού η εν λόγω περίοδος "απαιτεί" στιγμές διασκέδασης, ψώνια, πάρτι και φυσικά, αρκετές δραστηριότητες παρέα με τα παιδιά μας. Και ενώ σίγουρα στην πλειοψηφία οι απαιτήσεις των Χριστουγέννων είναι cool, υπάρχουν μερικά πράγματα που πολλές μητέρες κάνουν και καλό είναι να τα αποφύγουν. Δείτε στην συνέχεια 5 λάθη που όλες κάνουμε και μάθετε πώς μπορείτε να μην τα επαναλάβετε αυτή την χρονιά.

1.Δεν λαμβάνετε υπόψιν το budget σας: Για να αποφύγετε τον οικονομικό πανικό των γιορτών, υπολογίστε από νωρίς τα χρήματα που θα διαθέσετε αυτή την περίοδο. Καλό είναι να μην κάνετε τις αγορές σας την τελευταία στιγμή προκειμένου να αποφύγετε αχρείαστες αγορές και την ίδια στιγμή να έχετε τον χρόνο να ψάξετε τυχόν προσφορές.

2.Aγοράζετε τα πάντα στα παιδιά σας: Εννοείται πως η ύψιστη προτεραιότητα της κάθε μαμάς είναι να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του παιδιού της, ωστόσο οι μικροί μπόμπιρες -αγνοώντας την αξία των χρημάτων- το παρακάνουν με την λίστα των δώρων του και εσείς, αντί να προσπαθήσετε να αγοράσετε τα πάντα, καλό είναι να πείτε "όχι". Συζητήστε μαζί με το παιδί σας, εξηγήστε του και πάρτε μαζί την απόφαση για το τι τελικά θα λάβει ως δώρο Χριστουγέννων.

3.Χρησιμοποιείται κάρτες για τις αγορές σας: Διάφορες έρευνες έχουν αποδείξει πως οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν κάρτες ξοδεύουν περισσότερα χρήματα. Τραβήξτε μετρητά και χρησιμοποιήστε για τις αγορές σας μόνο αυτά.

4.Αγοράζετε δώρα χωρίς νόημα: Πριν αγοράσετε το οτιδήποτε, σκεφτείτε αν αυτό το πράγμα είναι χρηστικό για τον άνθρωπο που θα το αγοράσετε. Αντί για ανούσια πράγματα, προτιμήστε πράγματα που ανταποκρίνονται στην προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου.

5.Λέτε πάντα "ναι" και δεν ξεκουράζεστε: Επαγγελματικές υποχρεώσεις, παιδικά πάρτι, γιορτινές προσκλήσεις σε σπίτια και όχι μόνο, αποτελούν μερικές από τις δραστηριότητες που καλείστε να κάνετε την γιορτινή περίοδο. Αντί να λέτε πάντα "ναι", ζυγίστε τις επιλογές σας και αφήστε λίγο χρόνο ώστε να κάνετε κάτι που πραγματικά επιθυμείτε. Οι γιορτές πέρα από την καλοπέραση, θέλουν και ξεκούραση!

 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση