ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

5 comfort movies για Παρασκευή βράδυ

Τι θα δούμε απόψε;

Ο όρος ''comfort movies'' περιγράφει τις ταινίες που μπορούν να μας αλλάξουν τη διάθεση χωρίς να ''απαιτούν'' μεγάλη συναισθηματική σύνδεση. Δεν σε στρεσάρουν, σε χαλαρώνουν, σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να ξεχνάς για λίγο όσα συμβαίνουν γύρω μας. Μαζέψαμε 5 ταινίες που κάνουν ακριβώς αυτά που περιγράφουμε, για να δεις αυτό το Friday night, αρκεί μόνο να μπεις στο Netflix και στο Amazon Prime. 

Little (Netflix)

Όταν μια δύστροπή γυναίκα - αφεντικό μεγάλης εταιρείας, μεταμορφώνεται ξανά στον έφηβο εαυτό της, είναι αναγκασμένη να πάει πίσω στο σχολείο όσο η βασανισμένη βοηθός της πρέπει να αναλάβει την επιχείρηση. Με την Regina King και την Issa Rae.

Bridget Jones's Diary (Netflix)

Η ιστορία της διαδρομής της Bridget Jones από έναν περιστασιακό έρωτα στον έρωτα της ζωής της, δίνει μια ματιά στο τι συμβαίνει στο μυαλό μιας γυναίκας. Πρωταγωνιστούν οι Renee Zellweger, Colin Firth και Hugh Grant.

What's Your Number? (Amazon Prime)

 

Μια γυναίκα πάει πίσω στους 19 πρώην της, με σκοπό να συνειδητοποιήσει αν ένας απ' αυτούς ήταν ο έρωτας της ζωής της. Με τους Anna Faris, Chris Evans κ.ά.  

Bride Wars (Amazon Prime)

Η Kate Hudson και η Anne Hathaway πρωταγωνιστούν ως δύο αχώριστες φίλες που γίνονται αντίπαλες όταν προγραμματίζουν τους γάμους τους την ίδια μέρα, διεκδικώντας σχεδόν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Μαζί τους οι Bryan Greenberg, Chris Pratt, Candice Bergen κ.ά.

Crazy Stupid Love (Netflix)

Όταν ο Cal μαθαίνει πως η σύζυγός του θέλει διαζύγιο, αρχίζει δειλά - δειλά να συνειδητοποιεί τις προοπτικές της single ζωής με τη βοήθεια ενός νεαρού εργένη. Πρωταγωνιστούν οι Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone κ.ά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση