ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

4 υπερβολικά απολαυστικοί λογαριασμοί στα Insta Reels που θα αγαπήσεις

Αγαπημένοι μας λογαριασμοί που σίγουρα θα λατρέψεις

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τα Reels ξεκίνησαν σαν μια προσπάθεια του Instagram να ''χτυπήσει'' το TikTok και παρόλο που δεν κατάφερε να το επισκιάσει, μπόρεσε να ξεχωρίσει σαν επιπλέον λειτουργία του κοινωνικού δικτύου. Πλέον βλέπουμε αμέτρητους λογαριασμούς να δοκιμάζουν τα Reels, άλλοι για επαγγελματικούς σκοπούς και άλλοι για καθαρά ψυχαγωγικούς. 

Ανάμεσα στο περιεχόμενο που θα βρεις κάνοντας ένα scroll, συναντάς tutorials για φωτογραφίες, life hacks, σχολιασμό αλλά εμείς σήμερα θα επικεντρωθούμε στο ψυχαγωγικό κομμάτι των Reels. Πιο κάτω, παρουσιάζουμε 4 αγαπημένους μας content creators, που με τον δικό τους μοναδικό τρόπο ξεχωρίζουν και μας έχουν κάνει να βλέπουμε ασταμάτητα τα βίντεο τους. 

Torry Herman: Σίγουρα έχεις πετύχει κάποιο βίντεο της στο explore του Instagram ή από αναπαραγωγές μιας και η Ρωσίδα content creator σατιρίζει την καταγωγή της και τον κόσμο της Ρωσίας συγκρίνοντάς τον συχνά με τους Αμερικανούς, μιμούμενη μια στερεοτυπική ρωσική προφορά που θα σε κερδίσει από την πρώτη. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Torry Hermann (@torryhermann)

Khalid Al Ameri και Salama Mohamed: Το ζευγάρι από το Ντουμπάι είναι ό,τι πιο... απρόσμενα ψυχαγωγικό θα συναντήσεις στα Reels. ''Κάνω βίντεο για την ζωή στη Μέση Ανατολή και πόσο δύσκολο είναι να είσαι ο σύζυγος της Salama Mohamed'' γράφει ο Al Ameri στο bio του και τα βίντεό τους είναι ακριβώς αυτό, με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Khalid Al Ameri (@khalidalameri)

Oliva Markle: H Αμερικανίδα Instagrammer - σχεδόν πάντα με τον σύζυγό της - δημιουργεί βίντεο με τα οποία, ουσιαστικά, σπάει πλάκα με την καθημερινότητα ενός ζευγαριού, ο ένας με τον άλλο, με διάφορες καταστάσεις, με υπερβολική χαρά και καλή διάθεση. Δεν μπορείς παρά να τους αγαπήσεις. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Robbie Hernandez (@robbiemh)

Alina Bock: Με ένα πρόσωπο που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, η Γερμανίδα Alina Bock διαπρέπει παρουσιάζοντάς μας πώς ήταν η ζωή της στα '90s, και πώς θα ήταν οι influencers τη συγκεκριμένη δεκαετία, με το ανάλογο μακιγιάζ και styling. Μπορείς να αντισταθείς στις γκριμάτσες της; 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alina Bock (@alinabock)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
instagrammer  |  reels  |  instagram  |  βίντεο  |  viral  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση