ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

12 celebs σε 12 εξώφυλλα από το V Magazine με αφορμή τις εκλογές

Δείτε τα μαυρόασπρα εξώφυλλα του περιοδικού

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι ίσως οι σημαντικότερες προεδρικές εκλογές των τελευταίων χρόνων στις ΗΠΑ. Το πρώτο... κακό έγινε το 2016 όταν ο Donald Trump εξελέγη πρόεδρος, και τώρα το πιο σημαντικό είναι να αποτρέψουν οι πολίτες μια επανεκλογή με το να δώσουν το ''παρών'' τους στις κάλπες. Κυρίως τώρα που λόγω του κορωνοϊού δημιουργήθηκαν νέοι τρόπο ψήφου (όπως π.χ. μέσω ταχυδρομίου), ένα μεγάλο μέρος των πολιτών που δέχονται κάποια προβολή λόγω της δουλειάς τους προσπαθούν να τονίσουν πως η ψήφος του καθενός είναι απαραίτητη. 

Το περιοδικό V καταπιάνεται απ' αυτό το σκεπτικό και κυκλοφορεί με 12 διαφορετικά εξώφυλλα, στα οποία παρουσιάζουν πορτρέτα 12 διαφορετικών επωνύμων και με το γνωστό λογότυπο ''V'' του περιοδικού να είναι το πρώτο γράμμα της λέξης ''Vote''. Taylor Swift, Mariah Carey, Halsey, Jaden Smith, Bella Hadid, Jennifer Lawrence, Chris Evans, Janelle Monáe, Janaya Future Khan, Julianne Moore, Megan Rapinoe και Paperboy Prince, ως ''Thoughts Leaders'' μοιράζονται με τους αναγνώστες τις δικές τους σκέψεις και τα δικά τους μηνύματα. 

«Η αλλαγή που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι να εκλέξουμε έναν πρόεδρο που αναγνωρίζει ότι οι άνθρωποι του χρώματος αξίζουν να αισθάνονται ασφαλείς και να εκπροσωπούνται, ότι οι γυναίκες αξίζουν το δικαίωμα να επιλέξουν τι θα συμβαίνει στο σώμα τους και ότι η κοινότητα LGBTQIA+ αξίζει να αναγνωριστεί και να συμπεριληφθεί στην κοινωνία» λέει ανάμεσα σε άλλα η Taylor Swift. 

Δείτε τα εξώφυλλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση