ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Τι θα χρειαστείς για “γενική” καθαριότητα στο σπίτι

Ποια προϊόντα θα χρειαστείς και πως να τα χρησιμοποιήσεις.

Μαρία Καραμάνου

Έφτασε η στιγμή να αναλάβουμε τη "γενική" καθαριότητα, τη στιγμή που αναβαθμίζουμε το σπίτι μας σε κάθε του γωνιά. Είναι η στιγμή που απομακρύνουμε τα χαλιά, ανοίγουμε τα παράθυρα ευρέως και εμείς, μαζί, ξεκινάμε τον λεπτομερή καθαρισμό.

Για να το κάνουμε σωστά, χρειαζόμαστε τα κατάλληλα καθαριστικά προϊόντα. Αυτό αποτελεί την ουσία της ολοκληρωμένης καθαριότητας. Επιλέγουμε προϊόντα Dettol, που όχι μόνο καθαρίζουν, αλλά και απολυμαίνουν. Αφού αποφασίσαμε να το κάνουμε, ας το κάνουμε σωστά.Για να αντιμετωπίσουμε τις σκληρές επιφάνειες, χρησιμοποιούμε σπρέι και πανάκια. Αυτά τα προϊόντα δεν αναστατώνονται ούτε από τις πιο ανθεκτικές λεκέδες. Με την πρώτη προσπάθεια και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, οι επιφάνειες γίνονται και πάλι καινούργιες, ενώ ταυτόχρονα απολυμαίνονται κατά 99,9% από τα βακτήρια.

Πώς να το κάνεις: Μπορείς να ψεκάσεις απευθείας σε διάφορες επιφάνειες, όπως πάγκοι κουζίνας, νεροχύτες, βρύσες, καθίσματα της τουαλέτας και άλλα.Για τις σκληρές και μαλακές επιφάνειες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το αεροζόλ Dettol. Αυτό το προϊόν αποτρέπει την εξάπλωση επιβλαβών βακτηρίων και ιών σε σκληρές και μαλακές επιφάνειες και ταυτόχρονα αφήνει ένα υπέροχο άρωμα που αναζωογονεί τον χώρο. Το σπίτι σου καθαρίζεται απόλυτα και αποπνέει μια αίσθηση αισιοδοξίας και ανανέωσης.

Πώς να το κάνεις: Το αεροζόλ είναι κατάλληλο για σκληρές επιφάνειες, όπως πόμολα πορτών, κάδους σκουπιδιών, περιοχές γύρω από την τουαλέτα και επιφάνειες κουζίνας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαλακές επιφάνειες όπως καναπέδες, κουρτίνες, καθίσματα αυτοκινήτου, στρώματα και άλλα.Στο μπάνιο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα σπρέι που μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες εργασίες καθαρισμού. Η σύνθεσή του εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων, χωρίς να αφήνει σκληρά χημικά υπολείμματα και υπολείμματα σαπουνιού. Το αποτέλεσμα είναι αστραφτερές επιφάνειες που δεν περιέχουν άλατα.

Πώς να το κάνεις: Μπορείτε να ψεκάσετε το σπρέι απευθείας στις επιφάνειες του μπάνιου, όπως νιπτήρες, μπανιέρες, πλακάκια και καθρέπτες. Στη συνέχεια, απλά σκουπίστε με ένα καθαρό πανί για να αφήσετε τις επιφάνειες αστραφτερές και λαμπερές, χωρίς να υπάρχουν άλατα ή υπολείμματα σαπουνιού.Για το καθάρισμα της κουζίνας, μπορείς να επιλέξεις ένα αντιβακτηριδιακό προϊόν που αποτελεί αποτελεσματική λύση κατά των βακτηρίων. Το Dettol kitchen εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και βοηθά στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που συναντάς στην κουζίνα. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει Ενεργό Οξυγόνο, το οποίο διασπά τα λίπη και τη βρομιά. Το ενεργό συστατικό αποδίδει νερό και οξυγόνο κατά τη χρήση, επομένως δεν απαιτείται ξέβγαλμα αφού το οξυγόνο διαλύνεται φυσιολογικά. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, με όλες τις επιφάνειες να λάμπουν και να αποπνέουν ένα υπέροχο άρωμα.Για το καθάρισμα του δαπέδου, μπορείς να επιλέξεις ένα πανίσχυρο αντιβακτηριδιακό καθαριστικό που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και παράλληλα προσφέρει λαμπερή καθαριότητα με ένα φρέσκο άρωμα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακατέργαστο ή αναμεμειγμένο, αναλόγως τις προτιμήσεις σου, για να απολαύσεις μια απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας που θα αναζωογονήσει τον χώρο σου. Όλο το σπίτι θα αποπνέει ένα υπέροχο άρωμα, τα δωμάτια θα ανανεωθούν και θα επικρατεί μια αίσθηση αναζωογόνησης σε κάθε γωνιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση